bewaar
Mosselen met kaassaus
Mosselen met kaassaus
bewaar

Mosselen met kaassaus

15 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

worteltjes

3

bosuitjes

1 eetlepel

boter of margarine

200 g

gekookte mosselen

1 zakje

Maaslander successaus

8 sprietjes

bieslook

1 klein

stokbrood

Aan de slag

Worteltjes schoonmaken, wassen en in kleine blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In pan boter verhitten. Worteltjes ca. 2 minuten bakken. Bosuitjes en mosselen toevoegen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Intussen saus maken volgens gebruiksaanwijzing met 125 ml water. Mosselmengsel in vier diepe borden scheppen. Saus erover verdelen en garneren met bieslook. Stokbrood in plakjes erbij serveren.

Mosselen met kaassaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig