Kalkoenfilet in Thaise saus
Kalkoenfilet in Thaise saus

Kalkoenfilet in Thaise saus

25 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

Chinese mie

2

uien

2

komkommers

50 g

ongezouten cashewnoten

4 eetlepels

olie

2 eetlepels

groene Thaise currypasta

1 zakje

santen

2 schaaltjes

kalkoenfilet à la minute

Aan de slag

Mie koken volgens gebruiksaanwijzing en warm houden. Uien pellen en snipperen. Komkommers schillen en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in blokjes snijden. Cashewnoten hakken. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Uien ca. 2 minuten fruiten. Komkommers toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Currypasta toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Santen, 150 ml water en cashewnoten toevoegen en verwarmen. In koekenpan rest van olie verhitten. Kalkoenfilet om en om in ca. 2 minuten gaar bakken. Kalkoenfilet over vier borden verdelen. Mie ernaast scheppen. Saus erover scheppen.