Broccoliquiche
Onder een dakje van brie schuilt een romige vulling van broccoli en crunchy cashewnoten. Krijg je al trek?
Aan de slag
Verwarm de oven op 180 °C. Laat het deeg ontdooien. Vet de quichevorm in en bekleed de vorm met het deeg. Snijd de broccoli in roosjes en de brie in plakken.
Breng een pan water aan de kook en kook hierin de broccoli in 4 min. beetgaar. Giet de broccoli af, laat een beetje afkoelen en verdeel de roosjes over de quichevorm. Strooi de cashewnoten erover.
Klop de eieren los met de slagroom, peper en zout. Schenk het mengsel in de quichevorm. Verdeel de brie erover en bak ca. 45 min. in de oven.
Bakken met bladerdeeg
Instructievideo - 02:21 min.
Broccoliquiche
Onder een dakje van brie schuilt een romige vulling van broccoli en crunchy cashewnoten. Krijg je al trek?
null personen
770 kcal
20 min. bereiden
45 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven op 180 °C. Laat het deeg ontdooien. Vet de quichevorm in en bekleed de vorm met het deeg. Snijd de broccoli in roosjes en de brie in plakken.
Breng een pan water aan de kook en kook hierin de broccoli in 4 min. beetgaar. Giet de broccoli af, laat een beetje afkoelen en verdeel de roosjes over de quichevorm. Strooi de cashewnoten erover.
Klop de eieren los met de slagroom, peper en zout. Schenk het mengsel in de quichevorm. Verdeel de brie erover en bak ca. 45 min. in de oven.
combinatietip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 plakjes deeg voor hartige taart
500 g broccoli
200 g roombrie
75 g ongezouten cashewnoten
4 middelgrote scharreleieren
250 ml verse slagroom
Dit heb je nodig
quichevorm (Ø 24 cm)