bewaar
Indische groenten met omelet
Indische groenten met omelet
bewaar

Indische groenten met omelet

20 min. bereiden
56waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

4 el

olie

1

ui

1 zak

oosterse wokgroente

1 bakje

boemboe

1 blik

minimaiskolfjes

6

eieren

2 el

gezouten pinda's

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de ui en de wokgroenten 2 min. Meng 200 ml water, de boemboe en de mais erdoor en laat nog ca. 4 min. zacht doorkoken tot deze gaar en nog knapperig zijn.

2

Klop de eieren los met peper en zout naar smaak. Verhit 1/2 el olie in een koekenpan en bak een omelet van 1/4 van het eimengsel. Houd warm onder een deksel. Bak zo nog 3 omeletten. Rol de omeletten op.

3

Breng de sajoergroenten op smaak met peper en zout. Schep de rijst op 4 borden en verdeel de groenten erover. Bestrooi met de pinda's en leg het opgerolde ei erbij.

algemeenStrooi ook eens gezouten pinda's in een maaltijdsoep of over een wortelsalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indische groenten met omelet

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig