Foeyonghai met mihoen
Foeyonghai met mihoen

Foeyonghai met mihoen

15 min. bereiden
65waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels

(zonnebloem)olie

1 zak

Chinese groentemix

1 bak

mihoen

1 pak

Foo Yong Hai-mix

6

eieren (M)

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

In wok 2 el olie verhitten en groenten ca. 3 min. roerbakken. Mihoen ca. 3 min. meebakken tot groenten beetgaar zijn. In kom omeletmix en eieren met 75 ml koud water loskloppen en door groentemengsel scheppen. In koekenpan 2 el olie verhitten en eimengsel toevoegen. Omelet in ca. 4 min. op zacht vuur aan één zijde goudbruin bakken. Keren en in ca. 3 min. aan andere zijde goudbruin bakken. Intussen 250 ml water aan de kook brengen en in kom water met zakje sausmix tot saus roeren. Omelet in punten snijden, over vier borden verdelen en saus erover schenken.