Foeyonghai met mihoen

Advertentie
Ingrediënten
- 4 eetlepels (zonnebloem)olie
- 1 zak Chinese groentemix (400 g)
- 1 bak mihoen (500 g)
- 1 pak Foo Yong Hai-mix
- 6 eieren (M)
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In wok 2 el olie verhitten en groenten ca. 3 min. roerbakken. Mihoen ca. 3 min. meebakken tot groenten beetgaar zijn. In kom omeletmix en eieren met 75 ml koud water loskloppen en door groentemengsel scheppen. In koekenpan 2 el olie verhitten en eimengsel toevoegen. Omelet in ca. 4 min. op zacht vuur aan één zijde goudbruin bakken. Keren en in ca. 3 min. aan andere zijde goudbruin bakken. Intussen 250 ml water aan de kook brengen en in kom water met zakje sausmix tot saus roeren. Omelet in punten snijden, over vier borden verdelen en saus erover schenken.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 465 kcal
- eiwit 21 g
- koolhydraten 36 g
-
vet 27 g
waarvan verzadigd 0 g