bewaar
Thaise kipcurry met aubergine
Thaise kipcurry met aubergine
bewaar

Thaise kipcurry met aubergine

20 min. bereiden
134waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

2 el

zonnebloemolie

1 schaal

Thaise kipfiletblokjes met citroengras

1

aubergine

300 g

tuinerwten

1 blik

kokosmelk

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de olie in een wok en bak de kipfilet­blokjes in 3 min. goudbruin. Voeg de aubergine toe en bak 4 min. mee. Doe de bevroren tuinerwten erbij en schenk de kokosmelk in de wok. Verwarm de curry nog 6-8 min. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de rijst over 4 kommen en schep de kipcurry erbij.

algemeenGeef de curry een fris accent door er voor het serveren 3 el fijngesneden muntblaadjes over te strooien.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise kipcurry met aubergine

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig