bewaar
Aspergebroccoli met ansjovisolie
Aspergebroccoli met ansjovisolie
bewaar

Aspergebroccoli met ansjovisolie

10 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

aspergebroccoli

5 el

(olijf)olie

2 tl

citroenrasp

1

gedroogd pepertje

Aan de slag

In pan met weinig water aspergebroccoli in ca. 4 minuten beetgaar koken. Afgieten en op platte schaal leggen. Ansjovisfilets fijnsnijden. In kommetje ansjovis met olie en citroenrasp tot dressing kloppen. Pepertje erboven verkruimelen. Dressing over aspergebroccoli sprenkelen. Serveren met gegrild vlees.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aspergebroccoli met ansjovisolie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig