
Zoete wortel-notenballetjes van Simone Grent
2 u. 50 min.

Paleisrijst
45 min.

Lokum (Turks fruit)
8 u. 35 min.

Turkse witte-bonensalade
20 min.

Dessert van tarwekorrels, zuidvruchten en noten
2 u. 25 min.

Griesmeel-amandeldessert
2 u. 35 min.

Turkse linzensoep
1 u. 25 min.

Gevulde appels met vlees
45 min.

Manti (gevulde pastabuideltjes met yoghurtsaus)
1 u. 35 min.

Kersenbrood met room
35 min.

Vanillerijstpudding
25 min.

Speltsalade met granaatappel en za’atar
30 min.

Lamsworstjes met rauwkostsalade
20 min.

Turkse pilav met groenten
25 min.

Linzensoep met bleekselderij
25 min.

Israëlische eierschotel
25 min.

Pita met falafel en avocadosalade
25 min.

Linzensoep met korianderpesto
35 min.

Koshari van Nadia en Merijn
9 u. 20 min.

Rijkgevulde kruidige linzensoep met tomaat en kikkererwten
25 min.

Pilav van meergranenrijst met gegrilde chipolata
25 min.

Pita met falafel, knoflooksaus en zoetzure biet
15 min.

Snelle kippensoep met Libanese wraps
15 min.

Perzische yoghurtsoep
50 min.