
Zwitserse kaasfondue
20 min.

Italiaans getinte courgettesoep
30 min.

Tomaten-crèmesoep
30 min.

Stevige linzensoep
20 min.

Stamppot spitskool
30 min.

Couscous met pittenmix
15 min.

Stamppot andijvie
30 min.

Tagliatelle met wortel, citroen en geitenkaas
20 min.

Open lasagne met pesto, pecorino en tomaat
30 min.

Rijkgevulde tomatensoep
1 u. 15 min.

Spaghettini met boerenkoolpesto
20 min.

Zomerpasta met tuinerwten en munt
15 min.

Winterminestrone met pastaschelpjes
35 min.

Risotto bianco met bloemkool
40 min.

Pittige Italiaanse kaasfondue
10 min.

Wortelgnocchi met salie en citroenbotersaus
1 u. 5 min.

Uiensoep met tortellini
1 u. 15 min.

Milde Italiaanse kaasfondue
10 min.

Preisoep met kruidencrème
15 min.

Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min.

Speltsalade met granaatappel en za’atar
30 min.

Quinotto met paddenstoelen en knolselderij
1 uur

Verse ravioli met pastasaus
15 min.

Snelle minestrone
15 min.