
Bloemkool-pastinaakstamppot met spinazie en tartaarballen
30 min.

Gezonde aardappelpuree met spicy tonijnsteak
30 min.

Rucolastamppot met paprika en ei
30 min.

Kipspiesjes met gepofte aardappel en bietjessalade
1 u. 10 min.

Bulgur met bloemkool & garnalen
15 min.

Aardappeltortilla met snijbonen
30 min.

Pastasalade met gegrilde biefstuk
20 min.

Rundertartaar met peen, broccoli en gebakken ui
20 min.

Volkorenpasta met zoete-aardappelspaghetti
20 min.

Linzen en rijst met kerriebloemkool en gebakken makreel
20 min.

Preischotel met zoete-aardappelpuree
50 min.

Geroosterde ovengroenten met zalm
40 min.

Zoete-aardappelstamppot met prei, geitenkaas en walnoten
30 min.

Groenteroerbak met zilvervliesrijst en omeletreepjes
20 min.

Chinese rijstschotel met broccoli & gebakken ei
20 min.

Volkorennasi
25 min.

Gele-linzenspaghetti met knolselderij
25 min.

Buddhabowl met bulgur, broccolirijst en champignons
20 min.

Spicy wokgerecht met volkorennoedels en garnalen
15 min.

Winterse traybake met zalm
50 min.

Gegrilde rodekool met quinoasalade
45 min.

Kabeljauwburger op een volkorenbol met coleslaw
30 min.

Ovengeroosterde pompoenstamppot met lichtpittige kip
30 min.

Eenpersoonspasta met preisaus & knoflook garnalen
20 min.