
Provençaals wokgerecht met krieltjes
15 min.

Volkorentoast met hüttenkäse, aardbei en peper
5 min.

Couscoussalade met raapstelen
20 min.

Kikkererwtensalade met zalm
20 min.

Gepofte biet met geitenkaas en walnoten
1 u. 30 min.

Quinoasalade met courgette en amandelen
15 min.

Mediterrane groentestoof met speltcouscous en ei
25 min.

Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min.

Bieflapjes met spruiten en zoete-aardappelpuree
15 min.

Andijviestamppot met zoete aardappel en kalkoenfilet
20 min.

Macaroni broccolischotel uit de oven
40 min.

Varkensfiletreepjes, kerriebloemkool en knolselderijpuree
50 min.

Gezonde spaghetti bolognese
20 min.

Gegrilde groene asperges met tomaat
35 min.

Mediterrane visstoof met couscous
25 min.

Snelle broccolischotel met paddenstoelen en gehakt
15 min.

Peperige zalmfilet en broccoli met hazelnoten
25 min.

Kalkoenbiefstuk met boontjes en rozemarijnolie
1 u. 5 min.

Gekruide filetlapjes met rucolapuree, bietjes en sinaasappel
30 min.

Linzen-makreelsalade met avocado en ei
20 min.

Boekweitrisotto met rode biet, geitenkaas en pijnboompitten
35 min.

Gepofte quinoasalade met rodekool, avocado en rivierkreeftjes
15 min.

Kruidige spelt met mediterane ratatouille
1 u. 5 min.

Zalm met krieltjes, spinazie en peultjes
31 min.