Recept afbeelding: Budget recepten

Budget recepten

Budgetrecept? Een goedkope maaltijd koken kan hartstikke makkelijk zijn. Of het nu voor een groot gezin is, voor 2 personen of voor jezelf: met deze recepten zet je voor ongeveer € 2,50 p.p. grootse gerechten op tafel.

Budget recepten van Allerhande: onder €2,50 p.p.

Allerhande’s budgetregels: hoofdgerechten die € 2,50 p.p. kosten, berekend o.b.v. 4 personen en prijswijzigingen voorbehouden. Een lekkere en goedkope maaltijd begint thuis. Maak een boodschappenlijstje en kies zo veel mogelijk seizoensproducten. Die zijn, naast lekkerder, ook goedkoper dan buiten het seizoen én meestal ook nog in de bonus.

Handig: 1x koken en 2x eten! Maak een dubbele portie en vries de extra hoeveelheid in. Zoals deze budgetproof stamppot met extra groenten, prei-tuinerwtensoep en handig in te vriezen tomatensaus voor bijv. pasta.

AH Prijsfavoriet

Een goedkope maaltijd op tafel zetten? Prijsfavorieten van AH zijn het antwoord. Die zijn namelijk altijd goed én altijd goedkoop. Inmiddels zijn er al ruim 1000 Prijsfavorieten, en het worden er elke dag meer. Je herkent ze zowel in de winkel als op ah.nl aan het blauwe duimpje.

Bonuskoken: weekmenu

Ben je op zoek naar een lekker, voordelig weekmenu? Dan zit je goed met Bonuskoken. Hier vind je namelijk een weekmenu met 5 gevarieerde maaltijden met ingrediënten uit de Bonus. Smakelijk voordeel!