Vis, we love it. Je kunt er eindeloos mee variëren. Kook bijvoorbeeld met vette vis als zalm, makreel of haring: goed voor hart en bloedvaten, maar vooral ontzettend lekker. Onze favoriet: zelfgemaakte sushi. Dat kun jij ook. Echt. Je haalt vis gemakkelijk in huis via het assortiment op ah.nl/vis

Gezonde vis
In vette vis zitten de bekende omega 3-vetzuren die je beschermen tegen hart- en vaatziekten. Daarom wordt ook aanbevolen om twee keer per week, vette, vis te eten. Vette vissen zijn bijvoorbeeld: zalm, haring, makreel en sardines. Magere vissen zijn: kabeljauw, tong, wijting en snoek. En of je nu verse vis, vis uit blik of uit de diepvries eet, het maakt voor de voedingsstoffen niks uit.

Duurzame vis
Wereldwijd worden zeeën en oceanen belast door overbevissing, bijvangst en schadelijke vistechnieken. Wanneer je let op het MSC-keurmerk op een product weet je dat je duurzame vis koopt. Dat wil zeggen dat er bij de vangst rekening wordt gehouden met de toestand van de vis-, schelp- en schaaldierbestanden en de impact van de visserij op het ecosysteem in zee.

Vis bereiden
Je kunt je visje bakken, natuurlijk. Maar ook stomen of grillen. Hoe je dat doet, zie je in de handige Allerhande- instructievideo's. Je vindt er video's over garnalen pellen, oesters openen, mosselen bereiden en voor de echte thuiskoks hoe je kreeft kunt bereiden. Als dat niet lekker (v)is, weten wij het ook niet meer.

Lees meer

Visrecepten (3.015)

sorteer op
recept Cour­get­te met ge­rook­te ma­kreel 10-12 mnd

Cour­get­te met ge­rook­te ma­kreel 10-12 mnd

1 u. 25 min.
(4)
recept Adu­ki­bo­nen­sa­la­de met to­nijn en ge­gril­de pa­pri­ka

Adu­ki­bo­nen­sa­la­de met to­nijn en ge­gril­de pa­pri­ka

8 u. 50 min.
(22)
recept Ge­bak­ken zalm met bie­ten-wa­ter­kers­stamp

Ge­bak­ken zalm met bie­ten-wa­ter­kers­stamp

30 min.
(70)
recept Zalm­bur­ger met avo­ca­do

Zalm­bur­ger met avo­ca­do

17 min.
(461)
recept Oos­ter­se rijst­scho­tel met ma­kreel

Oos­ter­se rijst­scho­tel met ma­kreel

15 min.
(137)
recept Snel­le pi­la­v met ge­gril­de ker­rie-to­nijn­steak

Snel­le pi­la­v met ge­gril­de ker­rie-to­nijn­steak

15 min.
(31)
recept Agu­a­chi­le (schel­vis in li­moen ge­gaard)

Agu­a­chi­le (schel­vis in li­moen ge­gaard)

1 u. 40 min.
(15)
recept Op­per­de­pop: vis­bal­le­tjes met yog­hurt-au­gurk­saus­je 1-2 jr

Op­per­de­pop: vis­bal­le­tjes met yog­hurt-au­gurk­saus­je 1-2 jr

15 min.
(2)
recept Op­per­de­pop: to­nijn­koek­jes 10-12 mnd

Op­per­de­pop: to­nijn­koek­jes 10-12 mnd

35 min.
(11)
recept Kool­sa­la­de met ge­rook­te zalm op knäc­ke­bröd

Kool­sa­la­de met ge­rook­te zalm op knäc­ke­bröd

15 min.
(11)
recept Lin­zen­soep met ko­ri­an­der­pes­to

Lin­zen­soep met ko­ri­an­der­pes­to

35 min.
(144)
recept Op­per­de­pop: pas­ta met vis en to­maat 7-9 mnd

Op­per­de­pop: pas­ta met vis en to­maat 7-9 mnd

20 min.
(10)
recept Op­per­de­pop: ba­by’s vis­scho­tel­tje met groen­ten en rijst 7-9 mnd

Op­per­de­pop: ba­by’s vis­scho­tel­tje met groen­ten en rijst 7-9 mnd

20 min.
(3)
recept Op­per­de­pop: kin­der­pa­el­la 2-4 jr

Op­per­de­pop: kin­der­pa­el­la 2-4 jr

40 min.
(25)
recept Gra­tin van aard­ap­pel, an­sjo­vis en ui

Gra­tin van aard­ap­pel, an­sjo­vis en ui

1 u. 30 min.
(102)
recept Vis ma­sa­la met rood­baars­fi­let

Vis ma­sa­la met rood­baars­fi­let

45 min.
(14)
recept Tui­n­erw­ten-munt­pu­ree met ka­bel­jauw en cho­ri­zo

Tui­n­erw­ten-munt­pu­ree met ka­bel­jauw en cho­ri­zo

25 min.
(142)
recept Zalm te­riy­a­ki

Zalm te­riy­a­ki

45 min.
(63)
recept Quinoa­sa­la­de met avo­ca­do en gar­na­len

Quinoa­sa­la­de met avo­ca­do en gar­na­len

30 min.
(163)
recept Op­per­de­pop: pi­ta­brood­je met to­nijn 2-4 jr

Op­per­de­pop: pi­ta­brood­je met to­nijn 2-4 jr

15 min.
(5)
recept Op­per­de­pop: vis met knap­pe­rig korst­je 1-2 jr

Op­per­de­pop: vis met knap­pe­rig korst­je 1-2 jr

25 min.
(3)
recept Ti­la­pia pa­ni­ki met ge­bak­ken rijst

Ti­la­pia pa­ni­ki met ge­bak­ken rijst

20 min.
(98)
recept Zalm­fi­let met ha­ri­cots verts en bies­look-ci­troen­bo­ter

Zalm­fi­let met ha­ri­cots verts en bies­look-ci­troen­bo­ter

20 min.
(5)
recept Ge­vul­de cour­get­tes met to­nijn

Ge­vul­de cour­get­tes met to­nijn

1 uur
(426)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.