Vis, we love it. Je kunt er eindeloos mee variëren. Kook bijvoorbeeld met vette vis als zalm, makreel of haring: goed voor hart en bloedvaten, maar vooral ontzettend lekker. Onze favoriet: zelfgemaakte sushi. Dat kun jij ook. Echt. Je haalt vis gemakkelijk in huis via het assortiment op ah.nl/vis

Gezonde vis
In vette vis zitten de bekende omega 3-vetzuren die je beschermen tegen hart- en vaatziekten. Daarom wordt ook aanbevolen om twee keer per week, vette, vis te eten. Vette vissen zijn bijvoorbeeld: zalm, haring, makreel en sardines. Magere vissen zijn: kabeljauw, tong, wijting en snoek. En of je nu verse vis, vis uit blik of uit de diepvries eet, het maakt voor de voedingsstoffen niks uit.

Duurzame vis
Wereldwijd worden zeeën en oceanen belast door overbevissing, bijvangst en schadelijke vistechnieken. Wanneer je let op het MSC-keurmerk op een product weet je dat je duurzame vis koopt. Dat wil zeggen dat er bij de vangst rekening wordt gehouden met de toestand van de vis-, schelp- en schaaldierbestanden en de impact van de visserij op het ecosysteem in zee.

Vis bereiden
Je kunt je visje bakken, natuurlijk. Maar ook stomen of grillen. Hoe je dat doet, zie je in de handige Allerhande- instructievideo's. Je vindt er video's over garnalen pellen, oesters openen, mosselen bereiden en voor de echte thuiskoks hoe je kreeft kunt bereiden. Als dat niet lekker (v)is, weten wij het ook niet meer.

Lees meer

Visrecepten (3.039)

sorteer op
recept Fo­rel uit de oven met an­dij­vie­stamp­pot

Fo­rel uit de oven met an­dij­vie­stamp­pot

55 min.
(12)
recept In­di­a­zalm met mango­cur­ry

In­di­a­zalm met man­go­cur­ry

1 u. 15 min.
(44)
recept Ge­vul­de fo­rel

Ge­vul­de fo­rel

35 min.
(58)
recept Cock­tail­gar­na­len ba­sis­re­cept

Cock­tail­gar­na­len ba­sis­re­cept

10 min.
(15)
recept Brood­je Azi­a­ti­sche vis­bur­ger met sla

Brood­je Azi­a­ti­sche vis­bur­ger met sla

25 min.
(31)
recept Vis­tar­taartjes met mos­terd­mayo

Vis­tar­taart­jes met mos­terd­mayo

20 min.
(12)
recept Kool­vis­fi­let met pit­ti­ge pa­pri­kap­top­ping

Kool­vis­fi­let met pit­ti­ge pa­pri­kap­top­ping

30 min.
(22)
recept Vista­co's met ta­bas­co-to­ma­ten­sal­sa

Vis­ta­co's met ta­bas­co-to­ma­ten­sal­sa

35 min.
(18)
recept Ge­gril­de wraps met pul­led ma­kreel

Ge­gril­de wraps met pul­led ma­kreel

25 min.
(22)
recept Maal­tijd­sa­la­de ni­çoi­se

Maal­tijd­sa­la­de ni­çoi­se

15 min.
(69)
recept IJs­berg­sla met oes­ter­saus

IJs­berg­sla met oes­ter­saus

15 min.
(17)
recept Cous­cous­sa­la­de met groe­ne as­per­ges en ba­si­li­cum

Cous­cous­sa­la­de met groe­ne as­per­ges en ba­si­li­cum

20 min.
(71)
recept Ge­stoom­de zalm met prei en zwar­te boon­tjes

Ge­stoom­de zalm met prei en zwar­te boon­tjes

20 min.
(35)
recept Oes­ters met gem­ber­vi­nai­gret­te

Oes­ter­s met gem­ber­vi­nai­gret­te

20 min.
(9)
recept Vis­soep met ri­vier­kreef­tjes

Vis­soep met ri­vier­kreef­tjes

15 min.
(42)
recept Ta­gli­a­tel­le met mos­se­len en ci­troen­gras-room­saus

Ta­gli­a­tel­le met mos­se­len en ci­troen­gras-room­saus

30 min.
(18)
recept Ge­roos­ter­de fo­rel met sal­sa ver­de

Ge­roos­ter­de fo­rel met sal­sa ver­de

25 min.
(27)
recept Ge­ma­ri­neer­de gar­na­len met pa­prika­com­po­te

Ge­ma­ri­neer­de gar­na­len met pa­pri­ka­com­po­te

30 min.
(6)
recept Ka­bel­jauw met ge­wok­te groen­te en rijst

Ka­bel­jauw met ge­wok­te groen­te en rijst

25 min.
(39)
recept Gar­na­len-avo­ca­do

Gar­na­len-avo­ca­do

10 min.
(376)
recept Prei met ge­gra­ti­neer­de vis

Prei met ge­gra­ti­neer­de vis

1 u. 10 min.
(29)
recept Zalm 'en croû­te' van Mar­jan

Zalm 'en croû­te' van Mar­jan

50 min.
(200)
recept Lek­ker­bek­jes met pit­ti­ge kom­kom­mersla

Lek­ker­bek­jes met pit­ti­ge kom­kom­mersla

15 min.
(82)
recept To­maat-sar­di­ne-oven­scho­tel

To­maat-sar­di­ne-oven­scho­tel

50 min.
(194)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.