Vis, we love it. Je kunt er eindeloos mee variëren. Kook bijvoorbeeld met vette vis als zalm, makreel of haring: goed voor hart en bloedvaten, maar vooral ontzettend lekker. Onze favoriet: zelfgemaakte sushi. Dat kun jij ook. Echt. Je haalt vis gemakkelijk in huis via het assortiment op ah.nl/vis

Gezonde vis
In vette vis zitten de bekende omega 3-vetzuren die je beschermen tegen hart- en vaatziekten. Daarom wordt ook aanbevolen om twee keer per week, vette, vis te eten. Vette vissen zijn bijvoorbeeld: zalm, haring, makreel en sardines. Magere vissen zijn: kabeljauw, tong, wijting en snoek. En of je nu verse vis, vis uit blik of uit de diepvries eet, het maakt voor de voedingsstoffen niks uit.

Duurzame vis
Wereldwijd worden zeeën en oceanen belast door overbevissing, bijvangst en schadelijke vistechnieken. Wanneer je let op het MSC-keurmerk op een product weet je dat je duurzame vis koopt. Dat wil zeggen dat er bij de vangst rekening wordt gehouden met de toestand van de vis-, schelp- en schaaldierbestanden en de impact van de visserij op het ecosysteem in zee.

Vis bereiden
Je kunt je visje bakken, natuurlijk. Maar ook stomen of grillen. Hoe je dat doet, zie je in de handige Allerhande- instructievideo's. Je vindt er video's over garnalen pellen, oesters openen, mosselen bereiden en voor de echte thuiskoks hoe je kreeft kunt bereiden. Als dat niet lekker (v)is, weten wij het ook niet meer.

Lees meer

Visrecepten (3.054)

sorteer op
recept Cris­pi­no's met Mexi­caan­se saus en groen­ten

Cris­pi­no's met Mexi­caan­se saus en groen­ten

25 min.
(6)
recept Ge­bak­ken kool­vis met sper­zie­bo­nen en dil­le

Ge­bak­ken kool­vis met sper­zie­bo­nen en dil­le

20 min.
(12)
recept Gra­pe­fruit­cock­tail

Gra­pe­fruit­cock­tail

15 min.
(28)
recept Ro­mi­ge ri­sot­to met broc­co­li en zalm

Ro­mi­ge ri­sot­to met broc­co­li en zalm

30 min.
(203)
recept Ta­gli­a­tel­le met ge­gril­de groen­ten

Ta­gli­a­tel­le met ge­gril­de groen­ten

30 min.
(34)
recept Zalm­bur­gers met su­gar snaps en ci­troen­pas­ta

Zalm­bur­gers met su­gar snaps en ci­troen­pas­ta

35 min.
(61)
recept Ge­vul­de zalm­fi­let

Ge­vul­de zalm­fi­let

38 min.
(55)
recept Pen­ne met to­nijn­saus en cour­get­te

Pen­ne met to­nijn­saus en cour­get­te

25 min.
(63)
recept Kreeft met ro­mi­ge knof­look­saus

Kreeft met ro­mi­ge knof­look­saus

1 uur
(196)
recept Vis­duo met wijn-dil­lesaus

Vis­duo met wijn-dil­lesaus

35 min.
(81)
recept Tui­n­erw­ten­soep met cock­tail­gar­na­len en dil­le

Tui­n­erw­ten­soep met cock­tail­gar­na­len en dil­le

15 min.
(54)
recept Ge­gril­de zee­wolf met tuin­bo­nen­pu­ree en munt

Ge­gril­de zee­wolf met tuin­bo­nen­pu­ree en munt

35 min.
(9)
recept Ti­la­pia met an­sjo­vis­bo­ter

Ti­la­pia met an­sjo­vis­bo­ter

20 min.
(23)
recept Inkt­vis­pas­ta met drie soor­ten vis

Inkt­vis­pas­ta met drie soor­ten vis

30 min.
(19)
recept Gor­di­ta's met ge­gril­de groen­te & kib­be­ling

Gor­di­ta's met ge­gril­de groen­te & kib­be­ling

45 min.
(6)
recept Oven­scho­tel met kriel­tjes, sper­zie­bo­nen & to­nijn

Oven­scho­tel met kriel­tjes, sper­zie­bo­nen & to­nijn

40 min.
(25)
recept Fran­se vis­stoof met zalm en mos­se­len

Fran­se vis­stoof met zalm en mos­se­len

25 min.
(6)
recept Bur­ri­to’s met zalm, spi­na­zie en erw­ten

Bur­ri­to’s met zalm, spi­na­zie en erw­ten

25 min.
(18)
recept Fees­te­lij­ke zalm­taart

Fees­te­lij­ke zalm­taart

1 u. 5 min.
(9)
recept Pa­té van ge­rook­te zalm en li­moen

Pa­té van ge­rook­te zalm en li­moen

5 min.
(2)
recept Ma­kreel­ril­let­tes

Ma­kreel­ril­let­tes

40 min.
(1)
recept Zalm met ven­kel, si­naas­ap­pel en ver­se krui­den

Zalm met ven­kel, si­naas­ap­pel en ver­se krui­den

50 min.
(10)
recept Fris­se sprui­ten­stamp­pot met ka­bel­jauw

Fris­se sprui­ten­stamp­pot met ka­bel­jauw

50 min.
(204)
recept Zo­mer­se gro­ve aard­ap­pel­maal­tijd­sa­la­de

Zo­mer­se gro­ve aard­ap­pel­maal­tijd­sa­la­de

30 min.
(22)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.