Vis, we love it. Je kunt er eindeloos mee variëren. Kook bijvoorbeeld met vette vis als zalm, makreel of haring: goed voor hart en bloedvaten, maar vooral ontzettend lekker. Onze favoriet: zelfgemaakte sushi. Dat kun jij ook. Echt. Je haalt vis gemakkelijk in huis via het assortiment op ah.nl/vis

Gezonde vis
In vette vis zitten de bekende omega 3-vetzuren die je beschermen tegen hart- en vaatziekten. Daarom wordt ook aanbevolen om twee keer per week, vette, vis te eten. Vette vissen zijn bijvoorbeeld: zalm, haring, makreel en sardines. Magere vissen zijn: kabeljauw, tong, wijting en snoek. En of je nu verse vis, vis uit blik of uit de diepvries eet, het maakt voor de voedingsstoffen niks uit.

Duurzame vis
Wereldwijd worden zeeën en oceanen belast door overbevissing, bijvangst en schadelijke vistechnieken. Wanneer je let op het MSC-keurmerk op een product weet je dat je duurzame vis koopt. Dat wil zeggen dat er bij de vangst rekening wordt gehouden met de toestand van de vis-, schelp- en schaaldierbestanden en de impact van de visserij op het ecosysteem in zee.

Vis bereiden
Je kunt je visje bakken, natuurlijk. Maar ook stomen of grillen. Hoe je dat doet, zie je in de handige Allerhande- instructievideo's. Je vindt er video's over garnalen pellen, oesters openen, mosselen bereiden en voor de echte thuiskoks hoe je kreeft kunt bereiden. Als dat niet lekker (v)is, weten wij het ook niet meer.

Lees meer

Visrecepten (3.015)

sorteer op
recept Zalm­steak met wa­ter­ker­s­pes­to

Zalm­steak met wa­ter­ker­s­pes­to

10 min.
(4)
recept Zalm­rol­le­tjes met li­moen­ri­cot­ta

Zalm­rol­le­tjes met li­moen­ri­cot­ta

1 u. 10 min.
(121)
recept Su­ri­mi-sa­mo­sa's met chi­li­saus

Su­ri­mi-sa­mo­sa's met chi­li­saus

25 min.
(14)
recept Ge­vul­de li­moe­nen met ma­kreel­mous­se

Ge­vul­de li­moe­nen met ma­kreel­mous­se

25 min.
(40)
recept Hu­za­ren­sa­la­de met biet­jes en ha­ring

Hu­za­ren­sa­la­de met biet­jes en ha­ring

20 min.
(31)
recept Rog­ge­brood­hap­je met biet en zalm

Rog­ge­brood­hap­je met biet en zalm

10 min.
(32)
recept Slip­tong met jus van wit­lof, ham en kaas

Slip­tong met jus van wit­lof, ham en kaas

1 u. 25 min.
(31)
recept Sa­la­de van zee­vruch­ten en zee­as­ter

Sa­la­de van zee­vruch­ten en zee­as­ter

1 u. 10 min.
(3)
recept Chi­ne­se mie met gar­na­leno­me­let

Chi­ne­se mie met gar­na­le­no­me­let

15 min.
(42)
recept Ge­gra­ti­neer­de oes­ters met ro­de ui

Ge­gra­ti­neer­de oes­ter­s met ro­de ui

35 min.
(19)
recept Knap­pe­ri­ge ven­kel­koek­jes met gar­na­len

Knap­pe­ri­ge ven­kel­koek­jes met gar­na­len

55 min.
(8)
recept Wit­te-bo­nen­sa­la­de met mos­se­len en to­nijn­saus

Wit­te-bo­nen­sa­la­de met mos­se­len en to­nijn­saus

20 min.
(2)
recept Pas­ta met bloem­kool, an­sjo­vis en kaas

Pas­ta met bloem­kool, an­sjo­vis en kaas

30 min.
(98)
recept Sa­la­de met ma­kreel­ril­let­te

Sa­la­de met ma­kreel­ril­let­te

35 min.
(50)
recept Gar­na­len-krab­koek­jes

Gar­na­len-krab­koek­jes

20 min.
(30)
recept Mi­ni­cock­tail van ri­vier­kreef­tjes

Mi­ni­cock­tail van ri­vier­kreef­tjes

10 min.
(18)
recept La­sag­ne met groen­ten

La­sag­ne met groen­ten

55 min.
(115)
recept Ge­stoof­de zalm met cour­get­te­sa­la­de

Ge­stoof­de zalm met cour­get­te­sa­la­de

15 min.
(26)
recept Bla­der­deeg­taartjes met ven­kel en sar­di­ne

Bla­der­deeg­taart­jes met ven­kel en sar­di­ne

30 min.
(10)
recept Ge­gril­de ma­kreel met to­maat

Ge­gril­de ma­kreel met to­maat

15 min.
(39)
recept Oos­ter­se ka­bel­jauw­pak­ket­jes

Oos­ter­se ka­bel­jauw­pak­ket­jes

35 min.
(35)
recept Su­ri­mi­cock­tail

Su­ri­mi­cock­tail

20 min.
(32)
recept Ri­sot­to met ge­rook­te zalm

Ri­sot­to met ge­rook­te zalm

30 min.
(211)
recept Pas­ta ma­ri­na­ra

Pas­ta ma­ri­na­ra

20 min.
(23)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.