Vis, we love it. Je kunt er eindeloos mee variëren. Kook bijvoorbeeld met vette vis als zalm, makreel of haring: goed voor hart en bloedvaten, maar vooral ontzettend lekker. Onze favoriet: zelfgemaakte sushi. Dat kun jij ook. Echt. Je haalt vis gemakkelijk in huis via het assortiment op ah.nl/vis

Gezonde vis
In vette vis zitten de bekende omega 3-vetzuren die je beschermen tegen hart- en vaatziekten. Daarom wordt ook aanbevolen om twee keer per week, vette, vis te eten. Vette vissen zijn bijvoorbeeld: zalm, haring, makreel en sardines. Magere vissen zijn: kabeljauw, tong, wijting en snoek. En of je nu verse vis, vis uit blik of uit de diepvries eet, het maakt voor de voedingsstoffen niks uit.

Duurzame vis
Wereldwijd worden zeeën en oceanen belast door overbevissing, bijvangst en schadelijke vistechnieken. Wanneer je let op het MSC-keurmerk op een product weet je dat je duurzame vis koopt. Dat wil zeggen dat er bij de vangst rekening wordt gehouden met de toestand van de vis-, schelp- en schaaldierbestanden en de impact van de visserij op het ecosysteem in zee.

Vis bereiden
Je kunt je visje bakken, natuurlijk. Maar ook stomen of grillen. Hoe je dat doet, zie je in de handige Allerhande- instructievideo's. Je vindt er video's over garnalen pellen, oesters openen, mosselen bereiden en voor de echte thuiskoks hoe je kreeft kunt bereiden. Als dat niet lekker (v)is, weten wij het ook niet meer.

Lees meer

Visrecepten (3.070)

sorteer op
recept Ka­bel­jauw met aard­ap­pel­tor­til­la

Ka­bel­jauw met aard­ap­pel­tor­til­la

25 min.
(20)
recept Olij­ven-an­sjo­vis­spies­jes

Olij­ven-an­sjo­vis­spies­jes

5 min.
(14)
recept Ge­bak­ken schol­fi­let met au­gurk

Ge­bak­ken schol­fi­let met au­gurk

10 min.
(10)
recept Ma­kreel met to­ma­ten­sal­sa

Ma­kreel met to­ma­ten­sal­sa

10 min.
(32)
recept Zo­mer­se gro­ve aard­ap­pel­maal­tijd­sa­la­de

Zo­mer­se gro­ve aard­ap­pel­maal­tijd­sa­la­de

30 min.
(22)
recept Ge­gril­de ti­la­pia met grof zee­zout

Ge­gril­de ti­la­pia met grof zee­zout

20 min.
(18)
recept Ma­ca­ro­ni­sa­la­de met zalm en kom­kom­mer

Ma­ca­ro­ni­sa­la­de met zalm en kom­kom­mer

20 min.
(67)
recept Ker­rie­rijst met su­ri­mi en gar­na­len

Ker­rie­rijst met su­ri­mi en gar­na­len

15 min.
(92)
recept Su­gar snaps met zalm-to­ma­ten­saus

Su­gar snaps met zalm-to­ma­ten­saus

20 min.
(20)
recept To­nijn­steak met pit­ti­ge avo­ca­do­sa­la­de

To­nijn­steak met pit­ti­ge avo­ca­do­sa­la­de

30 min.
(30)
recept Vis­pak­ket­jes met pes­to­groen­ten en olij­ven

Vis­pak­ket­jes met pes­to­groen­ten en olij­ven

30 min.
(117)
recept Ryb­nik (Rus­si­sche vis­pas­tei) van Alexei

Ryb­nik (Rus­si­sche vis­pas­tei) van Alexei

1 u. 25 min.
(41)
recept To­ma­ten­soep met pan­gasi­us­fi­let

To­ma­ten­soep met pan­ga­si­us­fi­let

20 min.
(179)
recept Ge­ma­ri­neer­de Hol­land­se gar­na­len

Ge­ma­ri­neer­de Hol­land­se gar­na­len

10 min.
(134)
recept Piz­za met cour­get­te en ro­de zalm

Piz­za met cour­get­te en ro­de zalm

30 min.
(46)
recept La­sag­ne­rol­le­tjes met to­nijn­vul­ling

La­sag­ne­rol­le­tjes met to­nijn­vul­ling

30 min.
(138)
recept Vis­scho­tel met ta­pe­na­de

Vis­scho­tel met ta­pe­na­de

2 u. 45 min.
(27)
recept Scan­di­na­vi­sche vis­sa­la­de

Scan­di­na­vi­sche vis­sa­la­de

15 min.
(52)
recept Zalm-groen­te­stoof­pot­je

Zalm-groen­te­stoof­pot­je

20 min.
(269)
recept Wraps met ker­rie­gar­na­len

Wraps met ker­rie­gar­na­len

20 min.
(148)
recept Ci­troen­pas­ta met bo­nen en to­nijn

Ci­troen­pas­ta met bo­nen en to­nijn

15 min.
(55)
recept Te­riy­a­k­i­scho­tel met zeef­ruit

Te­riy­a­k­i­scho­tel met zeef­ruit

20 min.
(35)
recept Ge­bak­ken ti­la­pia met ro­mi­ge aard­ap­pel­pu­ree

Ge­bak­ken ti­la­pia met ro­mi­ge aard­ap­pel­pu­ree

25 min.
(25)
recept Vis met cur­ry en yog­hurt­rai­ta

Vis met cur­ry en yog­hurt­rai­ta

25 min.
(35)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.