Vis, we love it. Je kunt er eindeloos mee variëren. Kook bijvoorbeeld met vette vis als zalm, makreel of haring: goed voor hart en bloedvaten, maar vooral ontzettend lekker. Onze favoriet: zelfgemaakte sushi. Dat kun jij ook. Echt. Je haalt vis gemakkelijk in huis via het assortiment op ah.nl/vis

Gezonde vis
In vette vis zitten de bekende omega 3-vetzuren die je beschermen tegen hart- en vaatziekten. Daarom wordt ook aanbevolen om twee keer per week, vette, vis te eten. Vette vissen zijn bijvoorbeeld: zalm, haring, makreel en sardines. Magere vissen zijn: kabeljauw, tong, wijting en snoek. En of je nu verse vis, vis uit blik of uit de diepvries eet, het maakt voor de voedingsstoffen niks uit.

Duurzame vis
Wereldwijd worden zeeën en oceanen belast door overbevissing, bijvangst en schadelijke vistechnieken. Wanneer je let op het MSC-keurmerk op een product weet je dat je duurzame vis koopt. Dat wil zeggen dat er bij de vangst rekening wordt gehouden met de toestand van de vis-, schelp- en schaaldierbestanden en de impact van de visserij op het ecosysteem in zee.

Vis bereiden
Je kunt je visje bakken, natuurlijk. Maar ook stomen of grillen. Hoe je dat doet, zie je in de handige Allerhande- instructievideo's. Je vindt er video's over garnalen pellen, oesters openen, mosselen bereiden en voor de echte thuiskoks hoe je kreeft kunt bereiden. Als dat niet lekker (v)is, weten wij het ook niet meer.

Lees meer

Visrecepten (3.055)

sorteer op
recept Vis-groen­te-cous­cous­pak­ket­je

Vis-groen­te-cous­cous­pak­ket­je

35 min.
(95)
recept In­di­a­se vis­cur­ry met kik­ker­erw­ten en spi­na­zie

In­di­a­se vis­cur­ry met kik­ker­erw­ten en spi­na­zie

25 min.
(140)
recept Ro­de­kool­maal­tijd­soep met wit­te bo­nen, biet en wit­vis

Ro­de­kool­maal­tijd­soep met wit­te bo­nen, biet en wit­vis

25 min.
(24)
recept Zalm met kriel­tjes, spi­na­zie en peul­tjes

Zalm met kriel­tjes, spi­na­zie en peul­tjes

41 min.
(28)
recept In­di­a­se zalm­cur­ry met spi­na­zie & kik­ker­erw­ten

In­di­a­se zalm­cur­ry met spi­na­zie & kik­ker­erw­ten

25 min.
(140)
recept Pen­ne met ge­rook­te ma­kreel en saus van avo­ca­do en spi­na­zie

Pen­ne met ge­rook­te ma­kreel en saus van avo­ca­do en spi­na­zie

30 min.
(41)
recept Zoe­te-aard­ap­pel­stamp­pot met zalm, kool en pin­da

Zoe­te-aard­ap­pel­stamp­pot met zalm, kool en pin­da

30 min.
(61)
recept Cur­ry ma­dras met vis en lin­zen­rijst

Cur­ry ma­dras met vis en lin­zen­rijst

15 min.
(27)
recept Zalm­bur­ger met fris­se zee­wier-rijst­sa­la­de

Zalm­bur­ger met fris­se zee­wier-rijst­sa­la­de

15 min.
(54)
recept Chickslo­ve­foods bloem­kool­pu­ree met zalm in pis­ta­che­korst­je

Chickslo­ve­foods bloem­kool­pu­ree met zalm in pis­ta­che­korst­je

35 min.
(27)
recept Oveng­noc­chi met to­nijn, cham­pig­nons en to­maat

Oveng­noc­chi met to­nijn, cham­pig­nons en to­maat

35 min.
(146)
recept In­do­ne­si­sche zee­baars­ke­bab met ci­troen­gras

In­do­ne­si­sche zee­baars­ke­bab met ci­troen­gras

40 min.
(7)
recept Ca­la­ma­ris met knof­look-ci­troen­saus

Ca­la­ma­ris met knof­look-ci­troen­saus

25 min.
(9)
recept Ge­vul­de inkt­vis met hal­lou­mi in pit­ti­ge to­ma­ten-pa­pri­kasaus

Ge­vul­de inkt­vis met hal­lou­mi in pit­ti­ge to­ma­ten-pa­pri­kasaus

50 min.
(14)
recept Vis­sa­té met pit­ti­ge sa­té­saus

Vis­sa­té met pit­ti­ge sa­té­saus

35 min.
(7)
recept Ha­ri­cots verts­sa­la­de met ge­ma­ri­neer­de oc­to­pus

Ha­ri­cots verts­sa­la­de met ge­ma­ri­neer­de oc­to­pus

1 u. 10 min.
(6)
recept Bra­zi­li­aan­se vis­stoof

Bra­zi­li­aan­se vis­stoof

1 uur
(70)
recept Zwaard­vis­steaks met to­ma­tent­ar­taar

Zwaard­vis­steaks met to­ma­tent­ar­taar

50 min.
(9)
recept Fu­sil­li met ar­ti­sjok-prei­saus, sar­di­nes en olij­ven

Fu­sil­li met ar­ti­sjok-prei­saus, sar­di­nes en olij­ven

25 min.
(25)
recept Ome­let met groe­ne as­per­ges

Ome­let met groe­ne as­per­ges

15 min.
(8)
recept Schel­vis met stroop en spek

Schel­vis met stroop en spek

12 min.
(6)
recept Egg whi­te ome­let met fo­rel

Egg whi­te ome­let met fo­rel

15 min.
(4)
recept Tos­ti ma­kreel-avo­ca­do

Tos­ti ma­kreel-avo­ca­do

15 min.
(17)
recept Pen­ne met zalm en ro­mi­ge spi­na­zie

Pen­ne met zalm en ro­mi­ge spi­na­zie

25 min.
(104)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.