Vis, we love it. Je kunt er eindeloos mee variëren. Kook bijvoorbeeld met vette vis als zalm, makreel of haring: goed voor hart en bloedvaten, maar vooral ontzettend lekker. Onze favoriet: zelfgemaakte sushi. Dat kun jij ook. Echt. Je haalt vis gemakkelijk in huis via het assortiment op ah.nl/vis

Gezonde vis
In vette vis zitten de bekende omega 3-vetzuren die je beschermen tegen hart- en vaatziekten. Daarom wordt ook aanbevolen om twee keer per week, vette, vis te eten. Vette vissen zijn bijvoorbeeld: zalm, haring, makreel en sardines. Magere vissen zijn: kabeljauw, tong, wijting en snoek. En of je nu verse vis, vis uit blik of uit de diepvries eet, het maakt voor de voedingsstoffen niks uit.

Duurzame vis
Wereldwijd worden zeeën en oceanen belast door overbevissing, bijvangst en schadelijke vistechnieken. Wanneer je let op het MSC-keurmerk op een product weet je dat je duurzame vis koopt. Dat wil zeggen dat er bij de vangst rekening wordt gehouden met de toestand van de vis-, schelp- en schaaldierbestanden en de impact van de visserij op het ecosysteem in zee.

Vis bereiden
Je kunt je visje bakken, natuurlijk. Maar ook stomen of grillen. Hoe je dat doet, zie je in de handige Allerhande- instructievideo's. Je vindt er video's over garnalen pellen, oesters openen, mosselen bereiden en voor de echte thuiskoks hoe je kreeft kunt bereiden. Als dat niet lekker (v)is, weten wij het ook niet meer.

Lees meer

Visrecepten (3.013)

sorteer op
recept Pas­ta met zalm en boon­tjes

Pas­ta met zalm en boon­tjes

20 min.
(119)
recept Mi­hoen­sa­la­de met tro­pisch fruit

Mi­hoen­sa­la­de met tro­pisch fruit

10 min.
(22)
recept Gar­na­len­lin­gui­ne

Gar­na­len­lin­gui­ne

20 min.
(335)
recept Ge­bak­ken schol met drui­vendres­sing

Ge­bak­ken schol met drui­vend­res­sing

10 min.
(24)
recept Gam­ba's met man­da­rijn­dres­sing

Gam­ba's met man­da­rijn­dres­sing

5 min.
(42)
recept Pa­rel­cous­cous­sa­la­de met sar­di­nes

Pa­rel­cous­cous­sa­la­de met sar­di­nes

15 min.
(6)
recept Sus­hi­bowl met ge­rook­te zalm en gar­na­len

Sus­hi­bowl met ge­rook­te zalm en gar­na­len

35 min.
(3)
recept Crois­sant ge­vuld met roer­ei, ge­rook­te zalm en veld­sla

Crois­sant ge­vuld met roer­ei, ge­rook­te zalm en veld­sla

10 min.
(2)
recept Prei­stamp­pot met to­nijn & ge­kookt ei

Prei­stamp­pot met to­nijn & ge­kookt ei

25 min.
(4)
recept Fris­se qui­che met fla­me ro­a­sted zalm

Fris­se qui­che met fla­me ro­a­sted zalm

1 u. 15 min.
(21)
recept Maal­tijd­sa­la­de met groe­ne groen­ten en to­nijn

Maal­tijd­sa­la­de met groe­ne groen­ten en to­nijn

10 min.
(5)
recept Groe­ne len­te­mi­ne­stro­ne met Hol­land­se gar­na­len & ka­bel­jauw

Groe­ne len­te­mi­ne­stro­ne met Hol­land­se gar­na­len & ka­bel­jauw

30 min.
(6)
recept Ont­bijt­piz­za met len­te­groen­ten en ge­bak­ken ei

Ont­bijt­piz­za met len­te­groen­ten en ge­bak­ken ei

18 min.
(4)
recept Sus­hi­sa­la­de met warm­ge­rook­te zalm

Sus­hi­sa­la­de met warm­ge­rook­te zalm

2 u. 30 min.
(10)
recept Zalm­fi­let op de huid met lauw­war­me kriel­tjes­sa­la­de

Zalm­fi­let op de huid met lauw­war­me kriel­tjes­sa­la­de

20 min.
(1)
recept Schel­vis met fris len­te­stamp­pot­je

Schel­vis met fris len­te­stamp­pot­je

25 min.
(11)
recept Cour­get­te­soep met ge­rook­te zalm, ei­kruim & soep­sten­gels

Cour­get­te­soep met ge­rook­te zalm, ei­kruim & soep­sten­gels

30 min.
(0)
recept Paas­brood­jes met ge­rook­te zalm, kaas & been­ham

Paas­brood­jes met ge­rook­te zalm, kaas & been­ham

15 min.
(0)
recept Hal­lo­ween poké­bowl

Hal­lo­ween poké­bowl

2 u. 20 min.
(4)
recept Pad thai rijst­vel­loem­pia’s met gar­na­len

Pad thai rijst­vel­loem­pia’s met gar­na­len

20 min.
(1)
recept Olij­ven-an­sjo­vis­spies­jes

Olij­ven-an­sjo­vis­spies­jes

5 min.
(14)
recept Rood­baars­fi­let met olij­ven-cour­get­te­wok

Rood­baars­fi­let met olij­ven-cour­get­te­wok

15 min.
(12)
recept Ge­bak­ken schol­fi­let met au­gurk

Ge­bak­ken schol­fi­let met au­gurk

10 min.
(10)
recept Pa­pri­ka-zalm­qui­che

Pa­pri­ka-zalm­qui­che

45 min.
(399)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.