Pasen is hét moment voor een uitgebreid ontbijt, een relaxte brunch of een gezellig diner: vier het voorjaar met deze recepten en AH's paasassortiment.

Vrolijk Pasen!
Maak bij het paasontbijt op paasochtend een paashaasje van gekookte eieren of een rijkelijk belegde croissant (loaded croissant). Oo lekker: gepocheerde eieren, bijvoorbeeld voor eggs benedict. Bij de brunch kun je zowel warme als koude gerechten op tafel zetten. Allerhande geeft je heerlijke brunchrecepten, wat dacht je van een dutch baby (zoetschuimomelet), scones of een quiche?

Stylingtips
Dek de ontbijttafel al de avond voor Pasen zo begint het feest meteen als iedereen wakker is! Houd het lekker lentelicht met natuurlijk gele tinten. Bloemen horen ook bij het voorjaar. En de leukste vaasjes? Die staan in de keuken: verzamel olijfolieflesjes, kleine potjes van de appelmoes en lege glazen jampotjes. Zet overal één of een paar lentebloemen in zoals narcissen, tulpen en anemonen en verspreid ze over tafel. Leg tenslotte naast elk bord een verrassing, een chocoladehaas of - ei, een bloem met een lief kaartje of een klein cadeautje. Feestelijk!

Lees meer

Recepten voor Pasen (780)

sorteer op
recept Cho­co­la­de­taart met aman­de­len

Cho­co­la­de­taart met aman­de­len

1 uur
(314)
recept Wen­tel­teef­jes van stok­brood

Wen­tel­teef­jes van stok­brood

20 min.
(71)
recept Ro­mig roer­ei

Ro­mig roer­ei

20 min.
(53)
recept Po­len­ta­taart met ge­kon­fij­te si­naas­ap­pel & si­naas­ap­pel­si­roop

Po­len­ta­taart met ge­kon­fij­te si­naas­ap­pel & si­naas­ap­pel­si­roop

2 u. 15 min.
(33)
recept Cho­co­lol­ly's

Cho­co­lol­ly's

1 uur
(110)
recept Le Cham­pain met 3 Fran­se de­li­ca­tes­sen

Le Cham­pain met 3 Fran­se de­li­ca­tes­sen

35 min.
(7)
recept Slip­tong met jus van wit­lof, ham en kaas

Slip­tong met jus van wit­lof, ham en kaas

1 u. 25 min.
(31)
recept Pain de Bou­log­ne met Saint Al­bray en zon­ge­droog­de to­maat­jes

Pain de Bou­log­ne met Saint Al­bray en zon­ge­droog­de to­maat­jes

15 min.
(8)
recept Crois­sant met brie en gem­ber

Crois­sant met brie en gem­ber

10 min.
(15)
recept Wit­te-bo­nen­sa­la­de met mos­se­len en to­nijn­saus

Wit­te-bo­nen­sa­la­de met mos­se­len en to­nijn­saus

20 min.
(2)
recept Sa­la­de met ma­kreel­ril­let­te

Sa­la­de met ma­kreel­ril­let­te

35 min.
(50)
recept Gar­na­len-krab­koek­jes

Gar­na­len-krab­koek­jes

20 min.
(30)
recept Ci­trus­mi­mo­sa

Ci­trus­mi­mo­sa

10 min.
(13)
recept Mi­ni­cock­tail van ri­vier­kreef­tjes

Mi­ni­cock­tail van ri­vier­kreef­tjes

10 min.
(18)
recept Gei­ten­kaas­truf­fels

Gei­ten­kaas­truf­fels

1 u. 25 min.
(28)
recept Par­fait van kip­pen­le­ver­tjes

Par­fait van kip­pen­le­ver­tjes

2 u. 30 min.
(8)
recept Ome­let­taartjes

Ome­let­taart­jes

30 min.
(27)
recept Bla­der­deeg­taartjes met ven­kel en sar­di­ne

Bla­der­deeg­taart­jes met ven­kel en sar­di­ne

30 min.
(10)
recept Me­di­ter­ra­nean bree­ze

Me­di­ter­ra­nean bree­ze

10 min.
(7)
recept Ge­ma­ri­neer­de ar­ti­sjok­har­ten

Ge­ma­ri­neer­de ar­ti­sjok­har­ten

1 u. 5 min.
(31)
recept Au­ber­gi­ne­rol­le­tjes met gei­ten­kaas

Au­ber­gi­ne­rol­le­tjes met gei­ten­kaas

35 min.
(72)
recept Gro­ve ta­pe­na­de van zon­ge­droog­de to­ma­ten

Gro­ve ta­pe­na­de van zon­ge­droog­de to­ma­ten

15 min.
(23)
recept Pro­ven­çaal­se kip met cour­get­te en to­maat­jes

Pro­ven­çaal­se kip met cour­get­te en to­maat­jes

1 u. 35 min.
(50)
recept Aard­ap­pel-groen­te­ta­ji­ne

Aard­ap­pel-groen­te­ta­ji­ne

2 u. 15 min.
(38)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.