
Paasbrunch
De paasbrunch: of je nou een ontbijt-fan, lunch-lover, hartig type of zoetekauw bent, er staat sowieso iets voor jou op tafel. Varieer met warm en koud, klassiekers en fusiongerechten!

Hoe maak je gevulde eieren?
Ingrediënten
voor 16 porties- 8 middelgrote eieren
- 3 el mayonaise
- 1 tl kerriepoeder
- ½ el dijonmosterd
- ¼ bakje tuinkers
Nodig in de keuken
- spuitzak
- Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte. Haal met een theelepel het eigeel uit het eiwit.
- Prak het eigeel in een kom met een vork en meng met de mayonaise, kerriepoeder, mosterd, peper en eventueel zout tot een glad mengsel.
- Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de eihelften mee. Bestrooi met de tuinkers.