Originele lunchgerechten en tussendoortjes voor op school of onderweg, van sandwiches tot pannenkoekrolletjes. Deze pauzehappen vindt iedereen lekker.

Pauzehap op school
Met een boterham voor de grote pauze en een appel voor de kleine pauze ben je natuurlijk zo klaar, maar voor wie eens wil afwisselen is er veel meer lekkers voor de kinderen. Maak als lunch bijvoorbeeld een mango-kipsalade of een fruitsandwich. Geen hagelslag of jam en toch lekker zoet. Of laat de kinderen een grote dubbeldekker met kip en komkommer bouwen.

Tussendoortjes voor kinderen
Als tussendoortje ligt een schoolkoekje of een stuk fruit voor de hand, maar een stuk komkommer, paprika of wortel vinden kinderen ook lekker. Om een groentesnack aantrekkelijk te maken, rijg je bijvoorbeeld tomaatjes en mini-mozzarellabolletjes aan een spiesje. Die gaan zo in een trommeltje met een lekkere dip. Of bak in het weekend zelf mueslirepen met de kids, dan kunnen die de week erna mee naar school.

Lees meer

Pauzehap (63)

sorteer op

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.