Vaderdag is een mooie dag voor alle papa’s van Nederland. Want dan zorg jij voor hem en hoe kan dat nou beter dan met lekker eten? Je vindt hier de lekkerste Vaderdag recepten om hem mee te verrassen. Op zoek naar een Vaderdagcadeautje? Neem dan vooral ook een kijkje op ah.nl/vaderdag

Vaderdag
Na Moederdag in mei is het een maand later tijd om papa in het zonnetje te zetten. In Nederland vieren we Vaderdag op de derde zondag van juni, dat is dit jaar zondag de 17e. Woon je in België? Dan moet je een weekje eerder in de keuken aan de slag, daar wordt Vaderdag namelijk op de tweede zondag in juni gevierd.

Ontbijt op bed
Begin deze verwendag voor papa meteen goed met een ontbijt op bed. Zeg hem dat hij nog even moet blijven liggen en verras hem met een dienblad vol lekkers. Wat dacht je van zelfgemaakte pindakaas? Super leuk om te maken en papa vindt het vast ook heerlijk. Smeer een dikke laag op lekker vers stokbrood, dat je natuurlijk ook zelf hebt gebakken. Eet je vader graag een stevig ontbijt? Verras hem dan met een stoere ontbijtburger met spek en avocado. Dat is helemaal niet moeilijk, onze recepten helpen je op weg. Mama wil je ook vast wel een beetje helpen om het perfecte Vaderdag ontbijt te maken. Vergeet je je mooie tekening of ander Vaderdag cadeautje er niet bij te leggen?

Vaderdag diner
Duik jij liever ’s avonds de keuken in om papa te verrassen met een Vaderdag diner? Ook dat vindt hij vast geweldig. Bedenk van te voren wat voor soort gerecht je wil koken. Houdt papa bijvoorbeeld meer van vlees of vis? Op deze pagina vind je heel veel inspiratie voor lekkere Vaderdag recepten. Ken je bijvoorbeeld onze bierrecepten al? Kijk ook eens op onze videopagina, waar je allerlei handige filmpjes vindt die je helpen met koken en bakken.

Lees meer

Vaderdag (152)

sorteer op

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.