Of je nou ’s ochtends direct uit je bed springt of net wat meer tijd nodig hebt: met deze ontbijtjes begint de dag voor iedereen goed. 

Neem de tijd voor je ontbijt
Het ontbijt wordt nogal eens overgeslagen of in alle haast onderweg uit het vuistje gegeten. Hier is met vloeibare drinkontbijtjes goed op ingespeeld: lekker handig en lekker snel. Toch is het goed om de tijd te nemen voor de belangrijkste maaltijd van de dag. Zie het als de kickstart van je dag én van je lichaam. Een goed ontbijt zet je motor aan en zorgt voor een gesmeerd begin van je dag.

Met welk ontbijtrecept start jij?
Een boterham bij het ontbijt is al lang niet meer de enige optie. Er is zoveel lekkers waarmee je de dag goed kunt beginnen. Pannenkoekjes, smoothies, granola, havermout als muffin of als pap, muesli, eieren, yoghurt of volkorentoast. Je kunt het zo gek niet bedenken. En heel handig: veel ervan kun je zelf maken, soms al de dag van tevoren. Scheelt weer, als je ’s ochtends niet zoveel tijd hebt.

Lees meer

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.