De feestdagen komen er weer aan, hét moment om echt uit te pakken in de keuken! Onmisbaar tijdens een uitgebreid kerstdiner is een prachtig stuk vlees als centerpiece op de eettafel. Wordt het gevulde kalkoen, hertenrack met mosterd-pecankorst of Oosterse kwartel?

Kerst zonder zorgen
Sta je graag uren in de keuken, maar liever niet uren in de rij voor een mooi stuk vlees? De Kerst Bestelservice van Albert Heijn helpt.  Met een paar klikken heb je vlees, wild en gevogelte van topkwaliteit in huis.  Er is keuze uit wel 30 verschillende stukken vlees! Dus kies dit jaar voor een traditionele  ossenhaas of chateaubriand, omarm het seizoen met wild zoals eendenbout of  hertenfilet of ga voor gevogelte zoals parelhoen of patrijs. Inspiratie nodig? Hieronder vind je de heerlijkste gerechten met het vlees van je keuze.

Nog even geduld...
Vanaf 25 november kun je via ah.nl/bestelservice je stuk vlees naar keuze bestellen. Omdat het om bijzondere stukken van topkwaliteit gaat, is de voorraad beperkt. Wacht dus niet te lang met bestellen, want op=op! Je kunt je bestelling op zaterdag 23 of zondag 24 december  thuis laten bezorgen, of ophalen in de winkel of een Albert Heijn Pick Up Point.

Lees meer

Het mooiste vlees van de vakslager (50)

sorteer op
recept Ge­gril­de cô­te de boeuf

Ge­gril­de cô­te de boeuf

1 u. 50 min.
(29)
recept Cô­te de boeuf met ro­de­wijn­jus

Cô­te de boeuf met ro­de­wijn­jus

1 u. 55 min.
(49)
recept Cô­te de boeuf met pad­den­stoe­len­me­lan­ge

Cô­te de boeuf met pad­den­stoe­len­me­lan­ge

2 uur
(36)
recept Ja­pan­se cô­te de boeuf

Ja­pan­se cô­te de boeuf

2 u. 30 min.
(79)
recept Cô­te de boeuf

Cô­te de boeuf

2 u. 35 min.
(81)
recept Kalfs­rack met pa­pri­ka­ta­pe­na­de

Kalfs­rack met pa­pri­ka­ta­pe­na­de

1 u. 25 min.
(0)
recept Lams­haas met ge­vul­de au­ber­gi­ne­rol­le­tjes

Lams­haas met ge­vul­de au­ber­gi­ne­rol­le­tjes

40 min.
(4)
recept Su­ka­de­lap­jes met pas­ti­naak

Su­ka­de­lap­jes met pas­ti­naak

3 u. 25 min.
(24)
recept Pit­ti­ge lams­bout met rai­ta en ge­roos­ter­de groen­ten

Pit­ti­ge lams­bout met rai­ta en ge­roos­ter­de groen­ten

2 u. 50 min.
(8)
recept Jo­r­is Bij­den­dijks reestoof met ka­ra­melap­pel en aard­ap­pel­waai­ers

Jo­r­is Bij­den­dijks reestoof met ka­ra­me­lap­pel en aard­ap­pel­waai­ers

28 uur
(51)
recept Fa­zant met zuur­kool

Fa­zant met zuur­kool

2 u. 35 min.
(3)
recept Os­sen­haas met pad­den­stoe­len-cog­nac­saus en knol­sel­de­rij­pu­ree

Os­sen­haas met pad­den­stoe­len-cog­nac­saus en knol­sel­de­rij­pu­ree

50 min.
(30)
recept Os­sen­haas met jus

Os­sen­haas met jus

30 min.
(38)
recept Cô­te de boeuf met ro­ze­ma­rijn en kriel­tjes

Cô­te de boeuf met ro­ze­ma­rijn en kriel­tjes

1 uur
(58)
recept Struis­vo­gel­fi­let met bo­ter-kap­per­tjes­saus

Struis­vo­gel­fi­let met bo­ter-kap­per­tjes­saus

35 min.
(1)
recept Os­sen­haas met truf­fel­bo­ter, groe­ne as­per­ges en ha­zel­no­ten

Os­sen­haas met truf­fel­bo­ter, groe­ne as­per­ges en ha­zel­no­ten

45 min.
(49)
recept Ge­pe­kel­de run­ders­hor­t­rib met pi­ca­dil­lo-rub

Ge­pe­kel­de run­ders­hor­t­rib met pi­ca­dil­lo-rub

26 uur
(16)
recept Ree­bout met tijm en port­saus

Ree­bout met tijm en port­saus

1 u. 40 min.
(32)
recept Ge­bak­ken ree­fi­let met bra­men-ro­ze­ma­rijn­jus & aard­pe­ren­pu­ree

Ge­bak­ken ree­fi­let met bra­men-ro­ze­ma­rijn­jus & aard­pe­ren­pu­ree

45 min.
(10)
recept Beef Wel­ling­ton

Beef Wel­ling­ton

1 u. 10 min.
(188)
recept Ge­vul­de pa­trijs

Ge­vul­de pa­trijs

1 u. 5 min.
(12)
recept Her­ten­rack met mos­terd-pe­can­korst

Her­ten­rack met mos­terd-pe­can­korst

45 min.
(35)
recept Ha­zen­rug­fi­let met zuur­kool

Ha­zen­rug­fi­let met zuur­kool

30 min.
(15)
recept Ha­zen­rug­fi­let met no­ten-ro­zij­nen­rijst en ven­kel

Ha­zen­rug­fi­let met no­ten-ro­zij­nen­rijst en ven­kel

30 min.
(11)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.