Bavette, picanha, entrecôte... Wat voor recepten maak je eigenlijk met deze mooie stukken vlees en steaks?

 

Of je het vlees nu op de grill of bbq doet of 'm lekker bakt een serveert  met een mooie jus... Je vindt hier al onze recepten met vlees van ah.nl/vakslager op een rijtje. Dus ga je voor een picanha met kruidenrub, entrecôte met rodewijnsaus of een bavette?

Vakslager van AH
Kwaliteitsvlees, met passie geselecteerd door onze Vakslagers. Best of all? Vanaf € 30 euro bezorgt Vakslager jouw steaks helemaal gratis bij jou thuis. Met keus uit meer dan 30 soorten op ah.nl/vakslager zit je zeker gebakken.

Lees meer

Het mooiste vlees van de vakslager (33)

sorteer op
recept Cô­te de boeuf met ro­de­wijn­jus

Cô­te de boeuf met ro­de­wijn­jus

1 u. 55 min.
(50)
recept Zuid-Ame­ri­kaan­se rump­steak­sa­la­de

Zuid-Ame­ri­kaan­se rump­steak­sa­la­de

30 min.
(19)
recept Ri­beye op Ar­gen­tijn­se wij­ze

Ri­beye op Ar­gen­tijn­se wij­ze

1 u. 30 min.
(51)
recept Ge­rook­te en­tre­co­te met ro­mes­co

Ge­rook­te en­tre­co­te met ro­mes­co

55 min.
(31)
recept Steak met ge­fri­tuur­de ui­en­rin­gen

Steak met ge­fri­tuur­de ui­en­rin­gen

1 u. 5 min.
(54)
recept Pi­can­ha met krui­den­rub

Pi­can­ha met krui­den­rub

55 min.
(10)
recept Ju­li­us Jas­pers' ri­beye van de bar­be­cue met steak­saus

Ju­li­us Jas­pers' ri­beye van de bar­be­cue met steak­saus

40 min.
(18)
recept Ge­ma­ri­neer­de ri­beye

Ge­ma­ri­neer­de ri­beye

35 min.
(24)
recept Tour­ne­dos met bé­ar­nai­se­saus

Tour­ne­dos met bé­ar­nai­se­saus

50 min.
(26)
recept Ba­vet­te met smo­key red chi­michur­ri

Ba­vet­te met smo­key red chi­michur­ri

2 u. 30 min.
(14)
recept Ri­beye-chee­se­bur­ger

Ri­beye-chee­se­bur­ger

30 min.
(74)
recept Os­sen­haas­bief­stuk stap-voor-stap van Loetje

Os­sen­haas­bief­stuk stap-voor-stap van Loetje

10 min.
(206)
recept Os­sen­haasta­ta­ki met noe­dels en ra­dijs

Os­sen­haas­ta­ta­ki met noe­dels en ra­dijs

1 u. 30 min.
(130)
recept En­tre­co­te met krui­den­bo­ter en dik­ke frie­ten

En­tre­co­te met krui­den­bo­ter en dik­ke frie­ten

1 u. 10 min.
(62)
recept En­tre­co­te met ge­ka­ra­mel­li­seer­de ui en tijm

En­tre­co­te met ge­ka­ra­mel­li­seer­de ui en tijm

35 min.
(20)
recept En­tre­co­te met quat­tro for­mag­gio-top­ping

En­tre­co­te met quat­tro for­mag­gio-top­ping

20 min.
(5)
recept En­tre­co­te met ro­de-wijn­ka­ra­mel en ge­pof­te knof­look

En­tre­co­te met ro­de-wijn­ka­ra­mel en ge­pof­te knof­look

1 u. 5 min.
(84)
recept Os­sen­haas met truf­fel­bo­ter, groe­ne as­per­ges en ha­zel­no­ten

Os­sen­haas met truf­fel­bo­ter, groe­ne as­per­ges en ha­zel­no­ten

45 min.
(53)
recept Slow smo­ked pi­can­ha met ap­pel­ci­der-re­lish van Jor­d Al­t­hui­zen

Slow smo­ked pi­can­ha met ap­pel­ci­der-re­lish van Jor­d Al­t­hui­zen

3 u. 5 min.
(2)
recept Ba­vet­te met ge­gril­de as­per­ges en zoe­te-aard­ap­pel­chips

Ba­vet­te met ge­gril­de as­per­ges en zoe­te-aard­ap­pel­chips

35 min.
(3)
recept Tra­di­ti­o­ne­le ros­bief

Tra­di­ti­o­ne­le ros­bief

1 u. 15 min.
(240)
recept Ge­bra­den run­der­borst­stuk

Ge­bra­den run­der­borst­stuk

5 u. 50 min.
(30)
recept Ge­gril­de ri­beye met shii­ta­ke­bo­ter

Ge­gril­de ri­beye met shii­ta­ke­bo­ter

25 min.
(23)
recept Flank steak pin­w­heels (ge­vul­de ba­vet­te­rol­la­de) van Jor­d Al­t­hui­zen

Flank steak pin­w­heels (ge­vul­de ba­vet­te­rol­la­de) van Jor­d Al­t­hui­zen

40 min.
(3)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.