Pasta met garnalen
Pasta met garnalen

Pasta met garnalen

Ga voor pasta met garnalen en je bordje spaghetti of tagliatelle wordt er net even wat specialer van. De combi van roomsaus of tomatensaus met garnalen is onweerstaanbaar. Maak de pasta af met knoflook, spinazie of chili. Lekker!

Pasta pesto met garnalen, gegrilde groenten en mozzarella

Pasta pesto met garnalen, gegrilde groenten en mozzarella

Ingrediënten

2 personen

150 g

spaghetti

1 teen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

450 g

gegrilde groenten

225 g

rauwe gepelde roze garnalen

150 g

cherrytomaten

3 el

pesto alla Genovese

75 g

mozarellabolletjes

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de knoflook en gegrilde groenten 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de garnalen toe en bak 4 min. mee. Halveer ondertussen de cherrytomaten. Giet de spaghetti af en meng met de pesto en cherrytomaten. Schep de gegrilde groenten en garnalen voorzichtig door de pasta.
  3. Verdeel de pasta over de diepe borden en verdeel de bolletjes mini mozzarella erover.