Mijn Bonuskaart

Mijn Bonus van Albert Heijn

Als je jouw Bonuskaart activeert, dan neem je deel aan het Mijn Bonus-programma van Albert Heijn en is je kaart nog meer waard. Je ontvangt dan persoonlijke aanbiedingen zoals Exclusieve deals en bedankjes.

Exclusieve deals

Exclusieve deals zijn aanbiedingen die gebaseerd zijn op je eigen koopgedrag (zowel online als in de winkel). Deze deals ontvang je eens in de 2 weken. Om de deals in te wisselen heb je alleen je geactiveerde Bonuskaart nodig en geen coupons. Het is ook niet nodig om de mail met Exclusieve deals te tonen aan de kassa.

We zullen je steeds beter leren kennen en de Exclusieve deals worden dan ook steeds persoonlijker. Exclusieve deals zijn persoonlijke aanbiedingen op producten die je vaker koopt of waarvan we denken dat je interessant zult vinden en het leuk vindt om deze uit te proberen.

Activeer je Bonuskaart voor meer voordeel

Meld je aan

Bekijk alle Exclusieve deals online

In de e-mail met Exclusieve deals staan de producten die voor jou in de aanbieding zijn. Wil je alle varianten van deze producten bekijken? Log dan in op Mijn ah.be en bekijk ze op de Bonuspagina.

Bekijk Exclusieve deals

Algemene voorwaarden AH Exclusieve deals

  • Exclusieve deals zijn alleen geldig met een geactiveerde AH Bonuskaart. Je kunt gratis een AH Bonuskaart verkrijgen in elk Albert Heijn filiaal.
  • Exclusieve deals zijn geldig gedurende 1 week, zoals is aangegeven in de mail, tenzij anders vermeld. Kijk voor de exacte geldigheidsperiode in de mail.
  • Met de AH Reclamecheque profiteer je van een Exclusieve deal als deze voortijdig is uitverkocht.
  • Jouw Exclusieve deals gelden alleen bij AH België.
  • De Exclusieve deals zijn ook verkrijgbaar via online reservaties.
  • Aan jongeren onder de 16 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken. Nog geen 18 jaar? Laat je legitimatie zien!
  • Heb je vragen over de Exclusieve deal van deze week, neem dan contact op met de AH Klantenservice.
  • Typefouten en wijzigingen voorbehouden.