Welkom bij Albert Heijn!

AH Cadeaukaarten

Ben je op zoek naar een veelzijdig cadeau? Maak dan iemand blij met de AH Cadeaukaart. De kaart is verkrijgbaar en geldig in de Albert Heijn-winkels. Bij de kassa wordt de kaart opgewaardeerd. Je bepaalt zelf welk geldbedrag er op wordt gezet tussen 5 en 150 euro.

Op de AH Cadeaukaart zijn aanvullende algemene voorwaarden van toepassing.

Ben je een zakelijke klant en wil je meerdere kaarten tegelijk kopen? Dan kun je een account aanmaken en de kaarten online bestellen.

Wil je meer informatie? Bekijk veelgestelde vragen over AH Cadeaukaarten

Cadeaukaarten voor Mode & Wonen, Entertainment en Vrije tijd

Bij Albert Heijn kun je ook terecht voor andere cadeaukaarten. Wij bieden een ruim assortiment aan in de winkel. Deze cadeaukaarten dienen eerst te worden opgewaardeerd bij de kassa. Je kunt kiezen voor cadeaukaarten met een vaste waarde of je bepaalt zelf welk geldbedrag er op wordt gezet. De cadeaukaarten zijn verkrijgbaar in de Albert Heijn-winkels en in de AH to go. Het assortiment cadeaukaarten per winkel kan verschillen.

Saldo checken van cadeaukaart

Wil je weten wat het saldo is van je cadeaukaart, dan kun je deze vinden op de website van de uitgever van de cadeaukaart. Op de achterkant van je cadeaukaart staat het internetadres waar je het saldo kunt checken met behulp van de cijfercode die ook op de achterkant van de cadeaukaart staat. In een Albert Heijn-winkel is het niet mogelijk om het saldo van een cadeaukaart te laten checken.

Cadeaukaartenenvelop

Om de cadeaukaart feestelijk te verpakken, kun je er een cadeaukaartenvelop t.w.v. 0.50 euro bij kiezen. Er zijn 8 verschillende dessins beschikbaar. In deze envelop kun je de cadeaukaart aan de ene zijde erin vastschuiven en aan de andere zijde kun je een persoonlijke tekst schrijven. In geval van cadeaukaarten is de Onvoorwaardelijke Kwaliteits Garantie (OKG) van Albert Heijn niet van toepassing. Dit betekent dat na aankoop van een cadeaukaart het niet mogelijk is om deze te ruilen of te retourneren.

Voorwaarden

  • Met de AH Cadeaukaart kun je bij alle Albert Heijn-winkels in Nederland en België betalen, inclusief AH to go.
  • De AH Cadeaukaart kan niet worden gebruikt voor online bestellingen.
  • Het tegoed op de AH Cadeaukaart is drie jaar geldig na aankoop en kan in delen worden gebruikt.
  • Het tegoed kan niet contant worden uitbetaald.
  • Op de AH Cadeaukaart zijn aanvullende algemene voorwaarden van toepassing.