Onze merken

AH Huismerk

Voor de gegarandeerde AH-kwaliteit van onze boodschappen doen we alles wat maar mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan milieu, diervriendelijkheid en het kritisch volgen van alle stappen in de productieketen. Al deze aspecten hebben onze aandacht. En al jaren laten we zoveel mogelijk AH Huismerk-producten blind testen door duizenden consumenten. Alleen als ze tot de beste behoren, zie je ze bij ons in de winkel. Een scherpe prijs gaat bij ons dus nooit ten koste van kwaliteit. Omdat we rechtstreekse contacten met leveranciers hebben, kunnen we onze producten goedkoper inkopen en aanbieden. Ook kunnen we de prijs laag houden door grootschalig in te kopen. Vandaar een lage prijs met een uitstekende kwaliteit!

Verse, houdbare en non-food boodschappen

Onder het AH Huismerk vind je zowel verse artikelen, houdbare boodschappen als non-foodartikelen. Ook fairtrade-, scharrel- en ecologische producten vallen onder het AH Huismerk. en Het AH Huismerk staat op alle verse artikelen in onze winkels. Je ziet het op groenten, fruit, veel vis- en vleessoorten, brood, op heel wat kazen, verse maaltijden en op nog veel meer lekkere verse boodschappen. We hebben voor jou het beste vers voor een scherpe prijs. De houdbare producten van het AH Huismerk zijn door de hele winkel te vinden. Het zijn er zoveel dat je voor bijna elk product kunt kiezen voor het AH Huismerk. Ook bieden we een uitgebreid assortiment aan non-foodartikelen zoals keukentextiel, kantoorartikelen en boeken.

AH Fairtrade

AH Perla koffie Door te kiezen voor Fairtrade producten help je boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden. Fairtrade producten zijn voor een eerlijke prijs en onder internationale Fairtrade handelsvoorwaarden bij boeren ingekocht. Ook ontvangen de boerenorganisaties een ontwikkelingspremie. Hier hebben niet alleen de boeren en hun gezinnen, maar ook de hele gemeenschap baat bij. Het onafhankelijke Fairtrade Max Havelaar keurmerk garandeert deze voorwaarden. Door te kiezen voor Fairtrade draag je bij aan een eerlijkere wereld en doe je boodschappen met een goed gevoel.

AH Scharrel

Door het kopen van scharrelproducten kies je voor een diervriendelijker alternatief. Met AH Scharrel maak je een betaalbare verantwoorde keuze, omdat het qua dierenwelzijn tussen het reguliere en biologische assortiment invalt. Bij de productie van scharrelvlees wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het natuurlijke gedrag van de dieren.

Beter Leven keurmerk

Diervriendelijker geproduceerde vleesproducten zijn te herkennen aan het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. Hoe meer sterren in het logo op de verpakking staan, hoe diervriendelijker het vlees is geproduceerd.

Meer over Beter leven keurmerk

AH Ecologisch

Duurzaamheid rondom het milieu blijft een belangrijk onderwerp. Bij de realisatie van de ecologische producten van Albert Heijn wordt het milieu zo goed mogelijk ontzien door het verpakkingsmateriaal tot een minimum terug te brengen en de grondstoffen zo uit te kiezen dat ze sneller afbreekbaar zijn en zo min mogelijk schade richten aan het waterleven.