Welkom bij Albert Heijn!

Persberichten

Albert Heijn België verleidt klanten aan de kassa met fruit en verantwoorde tussendoortjes

2-11-2015

Antwerpen, 2 november 2015 - Albert Heijn België biedt sinds vandaag een gezonder aanbod aan kassa's aan en zet zo een belangrijke stap om een gezondere supermarkt te worden. Vanaf nu worden klanten in enkele winkels van Albert Heijn België bij de kassa verleid om eens te kiezen voor bijvoorbeeld fruit en andere verantwoorde tussendoortjes.

Lees het persbericht over fruit en verantwoorde tussendoortjes (pdf)

Albert Heijn in Beringen opent de deuren

16-9-2015

Beringen, 16 September 2015 - Onder luid applaus ging vandaag de allereerste Albert Heijn in Beringen, Limburg open. Reeds de 33ste vestiging in België. De inwoners van Beringen waren talrijk aanwezig om de opening feestelijk te vieren. Anja Box mocht samen met de burgemeester van de stad Beringen Maurice Webers, general manager Albert Heijn België Luc de Baets en supermarktmanager Marco Di Girolami het lintje officieel doorknippen. Anja Box werd via een originele wedstrijd op de Facebookpagina van Albert Heijn verkozen tot winkelburgemeester voor één dag. Geïnteresseerd in onze persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen? Rep je dan naar be-MINE 6, 3582 Beringen.

Lees het persbericht over de opening van AH Beringen (pdf)

Albert Heijn in Aarschot opent de deuren

2-9-2015

Aarschot, 2 September 2015 - Onder luid applaus ging vandaag de allereerste Albert Heijn in Aarschot, Vlaams-Brabant open. Reeds de 32ste vestiging in België. De inwoners van Aarschot waren talrijk aanwezig om de opening feestelijk te vieren. Sarah Lambrechts mocht samen met de burgemeester van de stad Aarschot André Peeters, general manager Albert Heijn België Luc de Baets en supermarktmanager Dennis Meert het lintje officieel doorknippen. Sarah Lambrechts werd via een originele wedstrijd op de Facebookpagina van Albert Heijn verkozen tot winkelburgemeester voor één dag. Geïnteresseerd in onze persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen? Rep je dan naar de Herseltsesteenweg 152, 3200 Aarschot.

Lees het persbericht over de opening van AH Aarschot (pdf)

Albert Heijn opent winkel aan de Karel Oomsstraat en introduceert nieuw winkelconcept

30-5-2015

Antwerpen, 30 mei 2015 - In deze nieuwe winkel vindt de Antwerpenaar een uniek winkelconcept terug waar ”beleving” centraal staat. De Antwerpenaren waren talrijk aanwezig om de opening feestelijk te vieren. Nathan Ambach mocht samen met de schepenen van de stad Antwerpen Koen Kennis en Rob Van de Velde, General Manager Albert Heijn België Luc de Baets en supermarktmanager Piet-Hein Ansems het lintje officieel doorknippen. Nathan Ambach werd via een originele wedstrijd op de Facebookpagina van Albert Heijn verkozen tot winkelburgemeester voor één dag. Geïnteresseerd in onze persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen? Rep je dan naar de Karel Oomsstraat 47B, 2018 Antwerpen.

Lees het persbericht over de opening van AH Antwerpen (pdf)

Massale opkomst voor Albert Heijn in Deinze

15-4-2015

Deinze, 15 april 2015 - De Deinzenaar is duidelijk tevreden met de komst van Albert Heijn. Voor de deuren openden, stond er reeds een lange wachtrij kooplustigen aan te schuiven. Belgische toppers en typische Hollandse producten als duovla, drop en pindakaas gingen als zoete broodjes over de toonbank. De winkel mag er ook wezen. Op een winkeloppervlakte van 1.500 m2 vind je maar liefst 15.000 artikels terug, voor ieder wat wils dus. In de nieuwe winkel zijn 70 lokale mensen tewerkgesteld. .

Bekijk de persfoto van de opening van Albert Heijn in Deinze

Lees het persbericht over de opening van AH Deinze (pdf)

Albert Heijn in Leuven opent de deuren

1-4-2015

Schoten, 1 april 2015 - Onder luid applaus ging vandaag de allereerste Albert Heijn in Vlaams-Brabant, meer bepaald in Leuven open. Reeds de 29ste vestiging in België en de allereerste in de provincie Vlaams-Brabant. In groten getale waren de Leuvenaars komen opdagen om de opening feestelijk te vieren. Alexandra Roumans mocht samen met burgemeester Louis Tobback, general manager Albert Heijn België Luc de Baets en supermarktmanager Willem Overakker het lintje officieel doorknippen. Alexandra Roumans werd via een originele wedstrijd op de Facebookpagina van Albert Heijn verkozen tot winkelburgemeester voor één dag. Geïnteresseerd in onze persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen? Rep je dan naar het Engelsplein 26, 3000 Leuven.

Lees het persbericht over de opening van AH Leuven (pdf)

Albert Heijn België zet sterk in op online en opent drie Pick Up Points op 1 dag

11-3-2015

Schoten, 11 maart 2015 - Feijn, Albert Heijn België vind je vanaf nu ook online! Albert Heijn zet sterk in op online en introduceert een nieuwe manier van boodschappen doen. Bijna vier jaar na het openen van de allereerste winkel in Brasschaat rolt Albert Heijn haar omni-channel aanpak uit. Albert Heijn luistert als persoonlijke kruidenier steeds naar haar klanten en hun behoeften. Mensen staan bij ons centraal in alles wat we doen. Zo streeft Albert Heijn ernaar om steeds persoonlijker te worden. Om dit vandaag de dag te kunnen doen, maakt de Nederlandse keten gebruik van haar persoonlijke Bonuskaart en gloednieuwe website. Met de introductie van onze Pick Up Points geven we mensen de mogelijkheid om boodschappen te doen waar en wanneer het hen uitkomt.

Lees het persbericht over de opening van 3 Pick Up Points (pdf)

Albert Heijn verwent bio-liefhebbers met nieuw eigen merk AH Biologisch

9-1-2015

Schoten, 9 januari 2015 - Fantastisch nieuws voor bio-liefhebbers! Albert Heijn legt bio-fans lekker in de watten met het gloednieuwe AH Biologisch merk. Als persoonlijke kruidenier luisteren we goed naar de behoeften van onze klanten en kunnen we zo steeds een breed en verrassend assortiment aanbieden. Met een uitgebreid gamma van bijna 500 biologische producten sluit dit perfect aan bij de groeiende behoefte van consumenten om op een gezonde en evenwichtige manier te leven en te eten en dat met een goed gevoel.

Lees het persbericht over AH Biologisch (pdf)

Albert Heijn zoekt 70-tal medewerkers voor eerste vestiging in Deinze

16-1-2015

Schoten, 16 januari 2015 - Albert Heijn opent deze lente een gloednieuwe kruidenier in Deinze, na Lokeren, Gent Overpoort, Gent, Aalst, Oudenaarde en Beveren reeds de zevende vestiging in de provincie Oost-Vlaanderen. Om de Deinzenaars te laten kennismaken met onze persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen zijn we op zoek naar een 70-tal gemotiveerde medewerkers. De wervingen gaan nu van start.

Lees het persbericht over wervingen voor gemotiveerde medewerkers voor AH Deinze (pdf)

Albert Heijn trekt naar Vlaams-Brabant en zoekt 60-tal medewerkers voor de allereerste vestiging in Leuven

16-1-2015

Schoten, 16 januari 2015 - Albert Heijn opent deze lente haar allereerste kruidenier in Vlaams-Brabant, meer bepaald in de studentenstad Leuven. Om de Leuvenaar te laten kennismaken met onze persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen zijn we op zoek naar een 60-tal gemotiveerde medewerkers. De wervingen gaan nu van start.

Lees het persbericht over wervingen voor gemotiveerde medewerkers voor AH Leuven (pdf)