Belangrijke mededelingen

Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Karvan Cévitam 600ml busverpakkingen

Karvan Cévitam haalt uit voorzorg alle Karvan Cévitam 600ml busverpakkingen Original en 0% Toegevoegde suikers terug uit alle Nederlandse supermarkten. Het betreft verpakkingen met houdbaarheidsdatum (THT) t/m september of december 2023.

Het gaat om de volgende varianten

Bussen met THT Januari-December 2023

 • Karvan Cévitam Original Sinaasappel 600ml
 • Karvan Cévitam Original Bosvruchten 600 ml
 • Karvan Cévitam Original Cassis 600 ml
 • Karvan Cévitam Original Grenadine 600 ml
 • Karvan Cévitam Original Framboos 600 ml
 • Karvan Cévitam Original Aardbei 600 ml

Bussen met THT Januari-September 2023

 • Alle Karvan Cevitam 0% Suiker Toegevoegd 600 ml varianten
 • Karvan Cévitam Original Ice Tea Peach 600 ml
 • Karvan Cévitam Original Citroen 600 ml
 • Karvan Cévitam Original Tropical 600 ml
 • Karvan Cévitam Original Multivruchten 600 ml

Bij een zeer beperkt aantal bussen heeft Karvan Cévitam geconstateerd dat er stukjes van het beschermlaagje aan de binnenzijde van de busverpakking kunnen losraken. Een stukje van dit folielaagje kan in de drank terecht kunnen komen. Dit folielaagje is ‘food grade’ (bestemd voor levensmiddelen). Echter wil Karvan Cévitam geen enkel risico nemen. Klanten worden geadviseerd de bovenstaande producten met bovengenoemde houdbaarheidsdatum niet te consumeren.

Geld terug
Klanten die bovenstaande producten met bovengenoemde houdbaarheidsdatum in huis hebben krijgen hun geld retour. Klanten kunnen hiervoor een mail sturen aan consumentenservice@karvancevitam.nl. Vermeld hierbij voor- en achternaam, een duidelijke foto van de dop van de fles met daarop de THT en uw IBAN bankgegevens. Voor overige vragen kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Karvan Cévitam via consumentenservice@karvancevitam.nl of 0800-0233340.

Alle overige producten van Karvan Cévitam Original en 0% Toegevoegde suikers met een andere houdbaarheidsdatum en alle Signature Blends (alle houdbaarheidsdata) en Karvan Cévitam GO (alle houdbaarheidsdata) voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn geschikt voor consumptie.

Karvan Cévitam biedt zijn excuses aan voor het ongemak.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Peijnenburg ontbijtkoek glutenvrij

Peijnenburg roept twee glutenvrije ontbijtkoeken terug. Deze glutenvrije ontbijtkoeken waren vanaf dinsdag 14 februari mogelijk te koop.

Peijnenburg ontbijtkoek glutenvrij houdbaarheidsdatum 20-04-2023

EAN-code 8710397281556

Peijnenburg ontbijtkoek glutenvrij parelkandij houdbaarheidsdatum 04-05-2023

EAN-code 8710397131646

Voor de productie van glutenvrije ontbijtkoek wordt maïszetmeel gebruikt. De leverancier van Peijnenburg heeft laten weten dat in de geleverde maïszetmeel mogelijk harde stukjes plastic zitten. Hierdoor kan de glutenvrije ontbijtkoek harde stukjes plastic bevatten.

Uit voorzorg roept Peijenburg klanten op de glutenvrij ontbijtkoek met bovenstaande houdbaarheidsdata niet op te eten en weg te gooien. Alle andere producten van Peijnenburg voldoen aan onze kwaliteitscriteria. Die bevatten geen maïszetmeel.

Geld terug

Klanten die de glutenvrije ontbijtkoek van de vermelde houdbaarheidsdata in huis hebben krijgen hun geld retour. Hiervoor kunnen klanten een e-mail sturen met naam, rekeningnummer en een foto van de verpakking (van de houdbaarheidsdatum en streepjescode) naar info@peijnenburg.nl. Peijenburg zorgt dan voor terugbetaling van het aankoopbedrag.

Klanten kunnen naar aanleiding van dit bericht bij vragen contact opnemen met Koninklijke Peijnenburg op telefoonnummer (+31) 0 40 2807777.

Peijenburg biedt zijn excuses aan voor het ongemak.