Welkom bij Albert Heijn!

Hier gaan persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen hand in hand. We hebben alle producten voor jouw dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Persoonlijke service

Bij Albert Heijn is service geen afdeling. Het is een mentaliteit. We doen er alles aan om je het winkelen zo leuk mogelijk te maken. Vind je bijvoorbeeld iets niet, dan lopen wij meteen mee. Met de kinderhoek leggen we onze 'kleine klanten' in de watten. Aan de kassa laten we je nooit lang wachten. En van onze versproducten valt er altijd iets te proeven.

Een verrassend assortiment en Belgische kwaliteit

Onder ons dak vind je veel artikelen. A-merken en onze Eigen Merken . Natuurlijk vraagt een Belgische Albert Heijn om Belgische kwaliteitsproducten. Bier, brood, chocolade ...'t Komt allemaal van hier. Mis je nog iets? Laat het ons gewoon weten.

Kom winkelen tegen Hollandse prijzen!

Dankzij onze Hollandse genen geniet je altijd van scherpe prijzen, zonder kleine lettertjes. Omdat we in Nederland groot zijn, kunnen we in België de prijsjes klein houden. Je kan bijzonder budgetvriendelijk winkelen.

Bespaar met je Bonuskaart!

Elke week staan meer dan 500 Bonusproducten te trappelen om in jouw karretje te belanden. Deze producten worden voor een week nog langer geprijsd. Die vind je in onze wekelijkse Bonusfolder en op ah.be/bonus.

Activeer je Bonuskaart

Steeds meer Albert Heijn winkels in België

Met 42 winkels in België en onze online winkel met Pick Up Points, is er altijd een winkel bij je in de buurt. In Nederland heeft Albert Heijn ruim 850 vestigingen.

Adressen & openingstijden

Pick Up Points

Kruidenier sinds 1887

Sinds 1887 staan we klaar voor onze klanten en sinds nu ook in België. De Albert Heijn die je nu kent is niet langer het kleine kruidenierswinkeltje uit Oostzaan. Toch ervaar je er nog steeds dezelfde authentieke service en onvervalst winkelplezier.

De historie van Albert Heijn

Jep, bij Albert Heijn draait alles om jou.

Vind je iets niet? Dan lopen wij met je mee. Aan de kassa laten we je nooit lang wachten. Gezellig winkelen met een vers kopje koffie en een praatje? Bij ons ben je altijd welkom. En van onze versproducten valt er altijd iets lekkers te proeven.

Wat eten we vandaag?

Met ah.be heb je altijd meer dan 14.000 Allerhande-recepten op zak. Thuis, onderweg en in de winkel. Je goesting gevonden? Zet de ingrediënten dan met één druk op de knop op je lijstje.

Allerhande recepten

AH kwaliteit

We stellen zeer hoge eisen aan onze verse producten. Of het nu gaat om vlees, vis, kaas, groente of fruit, alle producten moeten aan onze maatstaven voldoen. Door intensief met telers en leveranciers samen te werken, kunnen we het beste bieden. Ook onze Eigen Merk houdbare producten voldoen aan strenge eisen. Mocht de klant desondanks niet tevreden zijn over het product, dan geldt onze smaakgarantie .

Ingrediënten AH Was- en reinigingsmiddelen

De etiketten van de was- en reinigingsmiddelen van Albert Heijn zijn voorzien zeer beknopte informatie over de gebruikte bestanddelen. Bent u allergisch voor een bepaald bestanddeel? In dit overzicht kun je zien wat er in het product zit. Bekijk de ingrediënten van de Albert Heijn was- en reinigingsmiddelen conform detergentenverordening (EG) 648/2004, uitgave oktober 2015.

Contact

Albert Heijn België N.V.

Karel Oomsstraat 47 K bus 2

2018 Antwerpen

België

Bel gratis: 0800 - 77705

Van maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 23:00 uur

BTW: BE0830512812

E-mailadres: klantenservice@ah.be