Snelle recepten
Snelle recepten

Snelle recepten

Snelle recepten die in 15 min. klaar zijn: het kan! Gelukkig, want het is best een uitdaging om snel een makkelijke maaltijd op tafel te zetten. Zeker in combinatie met sporten, kids wegbrengen of gewoon omdat je vlug iets wilt eten. Met deze recepten lukt het je in no time.

Pastasalade pesto met burrata

Pastasalade pesto met burrata

Ingrediënten

4 personen

300 g

farfalle

760 g

Tasty Tom trostomaten

100 g

verse groene pesto

15 g

verse basilicum

150 g

burrata

2 el

extra vierge olijfolie

  1. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de tastytom-trostomaten en snijd in plakken van een ½ cm.
  2. Giet de pasta af en schep de rauwe tomaten door de nog warme pasta. Schep ook de groene pesto erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de salade over een grote schaal. Scheur de basilicum in stukjes en schep de helft erdoor.
  3. Leg de burrata in het midden en breek een beetje open. Bestrooi met de rest van het basilicum, besprenkel met de olijfolie en bestrooi met wat versgemalen zwarte peper.
Snel en makkelijk eten?

Snel en makkelijk eten?

Een keer opschieten met koken omdat je nog meer te doen hebt? Er zijn slimme oplossingen die tijd besparen, zodat je toch kunt genieten van een gezonde maaltijd.

  • Verse groente bereiden? Groenten als wortel, champignons, rodekool en bloemkool liggen voorgesneden en dus ready to cook in de winkel.
  • Niets lekkerder dan een flinke berg verschillende verse groente. Wij hebben ze vast voorgesneden en gemixt. Dat bespaart jou heel wat tijd in de keuken.
  • De overtreffende trap van gemak zijn onze pureersoepen en verspakketten. Ze bevatten niet alleen (bijna) alle ingrediënten die je nodig hebt voor een lekkere avondmaaltijd; ze helpen je ook om aan de 250 gram groente per dag te komen.
  • Red je het niet om een verse gezonde maaltijd te koken? Kies dan voor kant-en-klare maaltijdsalade met veel groente.