bewaar
Bietenwraps met biet en warmgerookte zalm
Bietenwraps met biet en warmgerookte zalm
bewaar

Bietenwraps met biet en warmgerookte zalm

Vullen, rollen en je bietenwrap is al klaar! En na het vullen rol jij zo de keuken uit.

15 min. bereiden
72waarderingen

Ingrediënten

4 personen

125 g

crème fraîche

2 el

water

50 g

veldsla

500 g

AH Biologische gekookte rode biet

250 g

warmgerookte zalmfilet

4

No Fairytales bietenwraps

Vullen, rollen en je bietenwrap is al klaar! En na het vullen rol jij zo de keuken uit.

Aan de slag

1

Roer de crème fraîche los met het water. Snijd de veldsla grof en snijd de bieten in blokjes. Breek de zalm in stukken.

2

Verdeel de veldsla, bietenblokjes en zalm over de wraps. Verdeel de losgeroerde crème fraîche erover. Breng op smaak met peper. Serveer als open wrap.

vegatipVervang de gerookte zalm door geitenkaas.

variatietipJe kunt de veldsla ook vervangen door waterkers of rucola.

combinatietipLekker met gekookte quinoa.

algemeenWraps meenemen? Vouw de zijkanten naarbinnen, rol de wraps strak op en verpak eventueel in aluminiumfolie of bakpapier.