Nog veel meer naast je boodschappen

Naast boodschappen doen bij Albert Heijn kan je bij ons ook terecht voor verschillende extra services. Hieronder vind je een selectie van enkele diensten die wij nog meer aanbieden. Wil je weten welke services jouw Albert Heijn winkel precies aanbiedt? Zoek jouw favoriete Albert Heijn op en filter op de gewenste winkelservice(s).

Bol.com op- en afhaalpunt

In sommige Albert Heijn winkels in België kan je aan het onthaal een bestelling van bol.com laten leveren of juist terugsturen. Je vindt de bol.com afhaalpunten aan het onthaal van je favoriete Albert Heijn winkel.

Elektronische maaltijdcheques

In alle Belgische Albert Heijn winkels kan je betalen met elektronische en papieren maaltijdcheques van Sodexo, Edenred en Monizze. Zoals de naam het al zegt, mogen maaltijdcheques alleen maar gebruikt worden voor de aankoop van voedingsproducten. Het is bij Albert Heijn België dus niet mogelijk om non-food producten aan te schaffen met maaltijdcheques, onze kassasystemen zijn hierop aangepast.

Zelfscannen

Zelfscannen is een slimme manier van boodschappen doen. Met behulp van een handscanner scan je zelf je boodschappen, waardoor je direct je boodschappen kan inpakken tijdens het winkelen en je niet in de rij hoeft te staan aan de kassa. Handig!

Sushi en halal

Bij bepaalde Albert Heijn winkels in België kan je terecht voor heerlijk vers bereide sushi! Heb je speciale (dieet) wensen? Geen probleem. Ook dan kan je bij Albert Heijn terecht, bijvoorbeeld ons uitgebreid Halal assortiment.

Bloemen en planten

Een bloemetje voor thuis of als cadeau? De bloemen en planten bij Albert Heijn komen uit binnen- en buitenland. We verkopen enkel duurzame en gecertificeerde bloemen en planten, geteeld met respect voor mens en milieu.