Online reserveren op dit moment

Bij Albert Heijn kan je vanuit huis boodschappen doen. Voeg de boodschappen toe aan het digitale winkelmandje dan verzamelen wij ze. Jij haalt ze vervolgens op bij een van onze Pick Up Points. Dat kan ook in deze tijd. We realiseren ons meer dan ooit de belangrijke rol die Albert Heijn speelt in de voedselvoorziening. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat je veilig en prettig jouw dagelijkse boodschappen kan blijven doen.

Lees meer over de maatregelen

De voordelen van boodschappen ophalen bij een Pick Up Point

Als je jouw boodschappen online reserveert, kan je ze ophalen bij een van onze Pick Up Points. De voordelen hiervan zijn:
✓ Je haalt de boodschappen op als het jou uitkomt
✓ Je bent binnen 5 minuten weer op weg
✓ Je betaalt geen leveringskosten
✓ Je boodschappen worden met zorg uitgezocht

Lees meer over Pick Up Points

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn boodschappen laten thuis leveren?
We leveren de boodschappen niet thuis. We werken er hard aan om dit mogelijk te maken. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom thuislevering? Schrijf je in!

Waar zijn de Pick Up Points en hoe betaal ik mijn boodschappen?
Onze Pick Up Points bevinden zich in Gent, Kontich en Wilrijk. Je betaalt bij het ophalen van de boodschappen met bancontact.

Staan alle Bonusaanbiedingen op ah.be?
Ah.be heeft een uniek assortiment. Je vindt alleen de online Bonusaanbiedingen op de website. Wil je alle Bonusaanbiedingen zien? Bekijk onze folder!

Bekijk meer veelgestelde vragen
Loading interface...