Online boodschappen doen voor op 't werk

Vanaf nu kan je ook online je zakelijke boodschappen doen bij Albert Heijn. Je eerste vier leveringen worden nu gratis geleverd met promocode GLBTB22.

Gemakkelijk betalen via bancontact of achteraf op factuur

Eenvoudig verrekenbaar met een digitale BTW-factuur

Voordelig online assortiment met wekelijkse Bonusaanbiedingen

Vandaag gereserveerd, betekent morgen geleverd tot aan de voordeur

Maak een zakelijk account aan
Bekijk hoe het werkt

De voordelen van Albert Heijn op 't werk

Ontdek het gemak van zakelijk reserveren bij Albert Heijn België.

Gemakkelijk

 • Nooit meer sleuren met boodschappen
 • Mogelijkheid tot achteraf betalen
 • Altijd met een digitale BTW-factuur
Maak een zakelijk account aan
Ontdek al het voordeel van zakelijk reserveren bij Albert Heijn België.

Voordelig

 • Leverkosten van €5
 • Gratis levering bij aankoop van actieproducten
 • Elke week nieuwe Bonusaanbiedingen
Bekijk de Bonus
Ontdek het verrassende assortiment van Albert Heijn België.

Verrassend assortiment

 • Veel keuze in versbereide maaltijden en veggie
 • Prijsfavorieten: goedkope topproducten
 • AH Versgarantie: de beste kwaliteit groenten en fruit
Bekijk het assortiment

Deze bedrijven gingen je voor

Laat de online boodschappen van Albert Heijn leveren op de zaak.

Bedrijven en kantoren

De ene collega is vegetarisch, de ander is dol op hesp. Het is geen probleem meer. Jij hebt alle boodschappen voor de lunch en de koffiepauze zo op de zaak. Zonder te sleuren!

Bekijk assortiment voor kantoren
Laat de online boodschappen van Albert Heijn leveren bij de zorginstelling.

Zorginstellingen

Wat schaft de pot? Er is genoeg keuze in verse groenten en dieetvriendelijke producten. Wij komen de boodschappen wel even brengen!

Bekijk assortiment voor zorginstellingen
Laat de online boodschappen van Albert Heijn leveren op de crèche.

Crèches en onthaalmoeders

Voor de kleintjes is alleen het beste goed genoeg. Van zachte billendoekjes tot biologische babyvoeding. Let jij op de kleintjes terwijl wij de boodschappen doen?

Bekijk assortiment voor crèches

Meest gestelde vragen

Maak een zakelijk account aan op onze website. Je kan al binnen enkele minuten een zakelijke reservering plaatsen. Hoe je stap voor stap een reservering kan plaatsen wijzigen en annuleren, vind je hier.

Heb je al een persoonlijk account en wil je dit omzetten naar een zakelijk account? Dit is helaas niet mogelijk. Je kan uiteraard wel een nieuw zakelijk account aanmaken met een alternatief e-mailadres.

Om boodschappen te reserveren op ah.be heb je een zakelijk AH account nodig nodig. Heb je nog geen AH profiel? Maak er dan een aan. Heb je al wel een zakelijk account? Log dan in.

 • Klik rechtsboven op 'online reserveren'.
 • Kies een moment wanneer je jouw boodschappen wilt ontvangen.
 • Je kan nu reserveren. Klik op het plusje om iets toe te voegen aan je reservering.
 • Klaar met boodschappen doen? Klik op 'Afronden'.
 • Controleer je reservering nog een keer en klik op 'Volgende stap' als alles klopt en daarna op 'Bevestig reservering'.
 • Klaar! Je krijgt van ons altijd nog een mailtje om je reservering te bevestigen. Hierin staat ook altijd nog tot wanneer je je reservering kan aanpassen. Wel zo handig!
 • Toch nog niet helemaal klaar? Je kan je reservering gewoon aanvullen.

Er zijn diverse manieren om te betalen. Als zakelijke klant kan je betalen via bancontact, op factuur of via domiciliëring.

Bancontact

De standaard betaalwijze is bancontact. Je betaalt de boodschappen via bancontact bij levering aan de deur.

 1. Reserveer je producten online
 2. Geef akkoord op betaling via bancontact
 3. Betaal bij levering door onze bezorger via een mobiel betaalapparaat.

Ook bij deze betaalwijze ontvang je een digitale factuur. 1-2 dagen na levering kan je deze terugvinden in je profiel onder 'facturen'.


Op factuur

Het is ook mogelijk om op factuur te betalen. Hiervoor dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen:

 1. Je bent een zakelijke klant
 2. Je staat ingeschreven bij het KBO
 3. Je hebt al tenminste al 5 reserveringen met bancontact betaald

Voldoe je aan deze voorwaarden, dan kan je betalen op factuur aanvragen. De factuur krijg je enkele dagen na de levering van je boodschappen in een e-mail. Er geldt een betalingstermijn van 21 dagen.

Nadat je je vijfde reservering hebt ontvangen en met bancontact hebt betaald kan je binnenkort een aanvraagformulier voor betalen op factuur invullen. Het duurt maximaal 5 werkdagen voor je aanvraag is verwerkt en je ontvangt altijd van ons een bericht zodra dat is gebeurd.


Via domiciliëring

Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor het gemak van domiciliering. Wij schrijven dan enkele dagen na de levering het bedrag af van je rekening. Je geeft hiervoor een doorlopende machtiging af door het machtigingsformulier te downloaden en op te sturen. Een voorwaarde is dat je al tenminste 5 reservering met bancontact hebt betaald. .

 1. Download het formulier
 2. Mail het ingevulde en ondertekende formulier samen met een kopie van je bankkaart naar het emailadres dat op het formulier vermeld staat
 3. We verwerken je aanvraag in 5 werkdagen.

Naar aanleiding van je aanvraag zal een kredietwaardigheidstoetsing uitgevoerd worden. Albert Heijn behoudt zich het recht voor om een aanvraag voor betalen via domiciliëring of betalen op factuur te weigeren. Zolang wij je aanvraag nog niet hebben verwerkt, kun je gewoon reserveren. Je betaalt dan met bancontact.

Je vindt je factuur van elke reservering, hoe je ook betaalt, altijd terug in je profiel onder 'facturen'.

Wil je toch weer met bancontact betalen? Dat kan uiteraard, neem even contact met onze klantenservice op via een van de kanalen onderaan deze pagina, dan maken we het voor je in orde.

Met promocode GLBTB22 krijg je 4 keer 100% korting op de leveringskosten als je de boodschappen uiterlijk op 31 juli 2022 laat leveren. Na het eenmalig invoeren van de promocode wordt de korting wordt automatisch verrekend bij het afronden van je reservering. Je kan de code één keer gebruiken en kan je niet combineren met andere promo's en/of kortingen. Er geldt een minimum reserveerbedrag van 50 euro. Verder zijn de algemene voorwaarden voor online reserveren van toepassing. Dat was het, geniet van je reservering!

Heb je al een persoonlijk account en wil je dit omzetten naar een zakelijk account? Dit is helaas niet mogelijk. Je kan uiteraard wel een nieuw zakelijk account aanmaken met een alternatief e-mailadres.