Laat je boodschappen thuis leveren

Je boodschappen thuis en weer door? Da's makkelijk, voordelig en tijdsbesparend met Albert Heijn aan huis. Wij komen tot bij je voordeur in Antwerpen, de Kempen, Gent, Aalst, Leuven, de Brusselse Rand, Brugge, Kortrijk, Waregem, Roeselare en aan de kust!

De voordelen van thuislevering

Makkelijk en tijdbesparend

  • Vanuit eender waar je boodschappen doen via de website of de app
  • Persoonlijke online boodschappenlijstjes
  • De levertijd in de app op 30 min. nauwkeurig
Bekijk waar we leveren

Veel keuze aan topkwaliteitsproducten

Bekijk het assortiment

Voordelig

Kies je reserveermoment

Waar we thuis leveren

We leveren tot aan je voordeur in de regio Antwerpen, de Kempen, Rupelstreek, Lier, Gent, Mechelen, Aalst, Leuven, Brusselse Rand, Brugge, Kortrijk, Waregem, Roeselare en aan de kust.

Wil je dat we ook bij jou komen thuis leveren? Maak een account aan en wij sturen je een mail zodra we in jouw postcodegebied gaan thuis leveren!

Verspillingsbijdrage

Was je niet thuis toen we bij je wilden leveren? Dat kan natuurlijk gebeuren, maar we hopen dat je begrijpt dat we de online gereserveerde producten niet meer kunnen recupereren.

Bij Albert Heijn vinden we duurzaamheid heel belangrijk en hierin is voedselverspilling een grote uitdaging waar we hard aan werken. Daarom brengen we 25 euro in rekening als verspillingsbijdrage. Deze kost wordt aangerekend bij de eerstvolgende online reservering.

Wil je vermijden dat je je levering mist? Volg dan je levering op de voet via de website, de app of SMS.

Als je nog vragen hebt, dan kan je altijd terecht bij onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Wat kost thuislevering?

Er geldt een min. reserveerbedrag van €60. De leveringskosten zijn vanaf €4,95 afhankelijk van je postcode.

Hoe laat worden mijn boodschappen geleverd?

Je geeft van tevoren zelf aan binnen welk levermoment je jouw boodschappen wil ontvangen. Binnen het tijdsblok dat jij hebt gekozen zal de bezorger je boodschappen bij je thuisleveren.

Zodra de rit ingepland is kan je op onze website en via de AH app zien wanneer we verwachten bij je te zijn. In de AH app kan je ook je meldingen inschakelen. Dan houden we je nog nauwkeuriger op de hoogte. Wel zo handig!

Wil je een melding ontvangen van de AH app met updates over je reservering?
Dat kan je in de AH app inschakelen. Klik op je profiel (poppetje rechts bovenin op homepagina)
Ga dan naar -> Instellingen -> Meldingen -> ‘Je reservering’.

Wil je toch liever een sms'je krijgen op het moment dat onze bezorger met zijn rit begint? Geef dit dan aan bij ‘berichten en e-mails' in je profiel op de website of in de AH app via Instellingen -> Meldingen -> Meldingen via e-mail en SMS


Als de bezorger begint met zijn rit, krijg je een sms’je of een melding van de AH app als je deze hebt ingeschakeld. We kunnen het tijdstip van leveren niet op verzoek wijzigen.

Afmelden voor de SMS? Dat kan door in te loggen op je profiel.

Hoe worden mijn boodschappen thuis geleverd?

De bezorger brengt je boodschappen tot de deur. Je betaalt elektronisch. De waren zitten in plooiboxen en tasjes. Je betaalt €5 statiegeld per box die je bij een nieuwe levering inlevert.