Albert Heijn

Voorwaarden inzake AH Bonusaanbiedingen en actiecodes

 1. Bonusaanbiedingen zijn enkel geldig in België en met een AH Bonuskaart. De AH Bonuskaart kan je gratis aanvragen in elke Albert-Heijn winkel.
 2. Het merendeel van de Bonusaanbiedingen is verkrijgbaar bij alle AH-winkels.
 3. Wat betreft Bonusaanbiedingen voor minder alledaagse artikelen heb je in onze grotere winkels wellicht meer kans dat de betreffende producten nog voorradig zijn. Voor Bonusaanbiedingen geldt: Op = Op.
 4. Bonusaanbiedingen zijn in principe geldig gedurende 1 week, tenzij anders aangegeven op de Bonus-pagina.
 5. Wat betreft Bonusaanbiedingen voor bier geldt: maximaal 6 kratten of trays per klant.
 6. Voor de Bonusaanbiedingen geldt maximaal 6 artikelen per aanbieding per klant.
 7. De ´van/voor´- aanbiedingen zijn alleen geldig met een AH Bonuskaart. De looptijd van de aanbiedingen zie je bovenaan elke Bonus-pagina.
 8. Voor 2+1 gratis geldt: je krijgt 33,34% korting op de totaalprijs voor de 3 producten bij aankoop van elk product afzonderlijk.
 9. Voor 2e gratis geldt: je krijgt 50% korting op de totaalprijs voor de 2 producten bij aankoop van elk product afzonderlijk.
 10. Albert Heijn verkoopt geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar. De medewerkers van Albert Heijn kunnen bij aankoop van alcohol om legitimatie vragen.
 11. Bij online reservering met ophaling in een Pick Up Point of met thuisbezorging geldt, naast het voorgaande, bovendien het volgende:
  - De Bonusaanbiedingen die op de website ah.be worden vermeld, gelden enkel voor reserveringen die worden opgehaald of bezorgd binnen de periode waarvoor de betreffende Bonusaanbieding geldt. Dit wordt ook aangegeven tijdens het online reserveringsproces.

  - Inzake acties is het, tenzij anders aangegeven in de actievoorwaarden, mogelijk om meerdere actiecodes in te voeren bij eenzelfde online reservering.

  Echter, indien, voor eenzelfde reservering, twee actiecodes worden ingevoerd die een korting inhouden op de totaalprijs van de reservatie of twee actiecodes die een korting inhouden op de bezorg- of servicekosten, dan wordt alleen de actiecode met de hoogste korting toegepast, en blijft de andere actiecode bewaard in jouw online profiel. Bij twee actiecodes met gelijke korting wordt alleen de actiecode met de kortste geldigheidsduur toegepast, en blijft de actiecode met langere geldigheidsduur bewaard in jouw profiel. Een code die bij de volgende reservering nog geldig is, wordt dan automatisch toegepast.