AH Cadeaukaarten

Ben je op zoek naar een veelzijdig cadeau? Maak dan iemand blij met de AH Cadeaukaart. De kaart is verkrijgbaar en geldig in de Albert Heijn-winkels. Bij de kassa kan je de kaart opwaarderen. Je bepaalt zelf welk geldbedrag er op wordt gezet tussen 5 en 150 euro.

Check je saldo

Voordat je je cadeaukaart gaat verzilveren wil je natuurlijk weten hoeveel je te spenderen hebt. Check het saldo op jouw cadeaukaart door je saldo op te vragen bij een winkel bij jou in de buurt.

Zoek een winkel bij jou in de buurt

Voorwaarden

  • Met de AH Cadeaukaart kun je bij alle Albert Heijn-winkels in Nederland en België betalen, inclusief AH to go.
  • De AH Cadeaukaart kan niet worden gebruikt voor online bestellingen.
  • Het tegoed op de AH Cadeaukaart is drie jaar geldig na aankoop en kan in delen worden gebruikt.
  • Het tegoed kan niet contant worden uitbetaald.
  • Op de AH Cadeaukaart zijn aanvullende algemene voorwaarden van toepassing.

In geval van cadeaukaarten is de Onvoorwaardelijke Kwaliteits Garantie (OKG) van Albert Heijn niet van toepassing. Dit betekent dat na aankoop van een cadeaukaart het niet mogelijk is om deze te ruilen of te retourneren.

Bol.com cadeaukaarten

Bij Albert Heijn kan je ook terecht voor Bol.com cadeaukaarten. Je kan kiezen voor een cadeaukaart met een vaste waarde of je bepaalt zelf welk geldbedrag erop wordt gezet.

Cadeaukaartenenvelop

Om de cadeaukaart feestelijk te verpakken, kan je er een cadeaukaartenvelop t.w.v. 0.50 euro bij kiezen. In deze envelop kan je de cadeaukaart aan de ene zijde erin vastschuiven en aan de andere zijde kan je een persoonlijke tekst schrijven.