Allerhande kookboek: NL op z'n lekkerst

Allerhande kookboek: NL op z'n lekkerst

In ons nieuwste Allerhande-kookboek staan maar liefst 130 heerlijke en toegankelijke recepten. Nu verkrijgbaar voor €14,99 in de winkel en online.

Vers van de akkers, zo op ons bord. En dat elke dag opnieuw. In dit Allerhande kookboek laten we Nederland op z’n lekkerst zien. In de hoofdrol staan groente en fruit van eigen bodem en van het seizoen. Met al die lekkere, pure en verse ingrediënten krijg je meteen zin om aan de slag te gaan in de keuken. Van ontbijt, lunch en diner, tot taarten, borrelhapjes en bijgerechten. Allemaal met liefde bedacht en uitvoerig getest in Allerhande's testkeuken.

Nu in het magazine

In deze Allerhande nemen we je mee in een smakelijke reis rond de wereld. Met inspirerende en verrassende recepten uit

de Méditerranée, Azië en Midden- en Zuid-Amerika. Voor de ene persoon een feest van herkenning en voor de ander van ontdekkingen.

Bekijk het magazine online of doe inspiratie op bij:

Nu in het magazine
BBQ magazine

BBQ magazine

Samen barbecueën met veel mensen (kidsproof natuurlijk!), ga je voor vega of vegan of wil je groots barbecueën met voordelige producten? Eens echt uitpakken, de beste burger bouwen en de lekkerste bijgerechten maken? In het nieuwe online BBQ-magazine geven wij je volop inspiratie en ook nog eens antwoord op al je BBQ-vragen. Haal alle benodigdheden in huis, steek de grill aan en gaan!

Nieuw in de AH app: Mijn recepten

Nieuw in de AH app: Mijn recepten

Al die verfrommelde briefjes waarop je lekkere recepten hebt uitgeschreven? Die kun je eindelijk weggooien. En onthouden op welke website dat recept voor die lekkere salade staat, hoeft ook niet meer. In Mijn recepten in de AH app kun je nu namelijk ook eigen recepten toevoegen én linkjes van andere websites toevoegen. Zo verzamel je echt al je favoriete gerechten op één plek.

Nieuw in de AH app: Kookstand

In de AH app zet je een recept heel makkelijk op ‘kookstand’, waardoor je tablet of telefoon niet steeds op stand-by gaat. Ga bij het recept naar ‘bereiden’ en schuif ‘kookstand’ aan. Zo blijft je telefoon zo lang aan als je zelf wilt.

Nieuw in de AH app: Kookstand