Nu in het magazine
Nu in het magazine

Nu in het magazine

Nu de bloemen weer bloeien en de zon weer langer schijnt, gaan we genieten van alles wat de lente te bieden heeft! Met natuurlijk veel zoet en hartig lekkers voor Pasen.

Bekijk het magazine online of doe inspiratie op bij:

Asperges, ze zijn er weer

Zeg je lente, dan zeg je: asperges! Niet alleen maakt de witte asperges zijn jaarlijkse comeback, ook de groen laat z’n talenten graag zien. Ga je voor de klassieke asperges met ham en ei of aspergesoep of voor een salade met geschaafde asperges of gegrilde asperges met truffelburrata? Neem eens een kijkje op:

Asperges, ze zijn er weer
Asperges, ze zijn er weer
Chabakia (honingkoekjes)
Chabakia (honingkoekjes)
Vegetarische harira
Vegetarische harira
Tajine van kip, citroen, aardappel en olijven
Tajine van kip, citroen, aardappel en olijven