Recepten met Prijsfavorieten
Recepten met Prijsfavorieten

Recepten met Prijsfavorieten

Met Prijsfavorieten zet je gemakkelijk een voordelige maaltijd op tafel voor nog geen 2,- p.p. Inmiddels zijn er al meer dan 1500 Prijsfavorieten en daarmee ben je dus altijd voordelig uit. Je herkent Prijsfavorieten aan het blauwe duimpje, als je die ziet, dan zit je gebakken. Op deze pagina helpen we je op weg met heerlijke recepten vol Prijsfavorieten.

Wraps met kidneybonen en tomatensalsa

Wraps met kidneybonen en tomatensalsa

Ingrediënten

4 personen

500 g

trostomaten

1

sjalot

2 el

olijfolie mild

1 el

witte natuurazijn

2 tenen

knoflook

1

rode peper

450 g

macaroni-spaghettigroente

1 el

milde paprikapoeder

400 g

kidneybonen uit blik

6

volkoren tortillawraps

400 g

cottagecheese

Dit heb je nodig

  • zeef

  1. Snijd de helft van de tomaten in blokjes. Rasp de rest van de tomaten en laat uitlekken in een zeef. Snipper de sjalot en meng met de geraspte tomaat, de helft van de olie en de azijn. Breng op smaak met peper.
  2. Snijd de tenen knoflook fijn. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees heel fijn. 
  3. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de knoflook, macaronig-spaghettigroente, rode peper en paprikapoeder 3 min. op middelhoog vuur.
  4. Doe ondertussen de bonen in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Voeg de tomatenblokjes en de kidneybonen toe aan de groente en bak 3 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  5. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de wraps, gebakken groenten, tomatensalsa en cottagecheese in aparte bakjes, zodat iedereen zijn eigen wrap kan vullen.