Pastasalade met zalm en pestospread

Pastasalade met zalm: lekker, snel en ideaal om mee te nemen naar het strand of het park.

550 kcal

15 min. bereiden

4.4/5

(620)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 300 gram fusilli

    fusilli

  • 1 komkommer

    komkommer

  • 400 gram rivolo-cherrytomaten

    rivolo-cherrytomaten

  • 90 gram koelverse pestospread

    koelverse pestospread

  • 85 gram rucola

    rucola

  • 250 gram warmgerookte zalmfilets

    warmgerookte zalmfilets

2021 nr. 06 - Stapel op de zomer

2020 nr. 05 - Zomer in zicht

2019 nr. 06 - Pasta en pizza

2018 nr. 05 - Saladebar

2019 week 19-20 - 2019 week 19-20

2018 week 21-22 - 2018 week 21-22

Allerhande Box - Allerhande Box

Aan de slag

  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in dunne plakjes van een ½ cm. Halveer de tomaten.

  3. Giet de pasta af in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de pasta met de pestospread, rucola, komkommer, tomaat en verdeel de zalm in stukken erover. Breng op smaak met peper en zout.

  • vegatipBekijk ook dit recept
  • vegatipVervang de zalm door witte kaas en/of geroosterde pijnboompitten.

Wat vond je van dit recept?

Pastasalade met zalm en pestospread

Pastasalade met zalm: lekker, snel en ideaal om mee te nemen naar het strand of het park.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig