Vis van de maand

Belgisch en duurzaam

Vis van de maand

Bij Albert Heijn vind je elke dag verse vis van goede kwaliteit. Niet alleen tegen de best mogelijke prijs, maar ook gevangen op een verantwoorde manier. Vanaf nu zetten we maandelijks een vissoort uit de Noordzee in de kijker, geselecteerd op basis van een logische, smaakvolle keuze voor het seizoen. Vis van de Maand noemen we dat. Zo kan jij als klant genieten van duurzaam gecertificeerde verse vis dat een (h)eerlijk plekje verdient op jouw bord!

Augustus staat voor Zeeduivel

Met een monsterachtig uiterlijk is zeeduivel één van de lelijkste vissoorten, maar wel een zeer smakelijke vis. De zeeduivel van Albert Heijn wordt gevangen in de Noordzee, maar komt ook voor in de Middellandse Zee en de Noord-Atlantische Oceaan. Het is een bijna graatloze, witte vis met een zacht zoete smaak die meer doet denken aan kreeft dan aan vis. Door de stevigheid is deze vissoort perfect voor curries, op de barbecue of om te stoven.

Alles voor een overheerlijke zomer

(G)aan met die barbecue

Of je nu geniet van een kleine BBQ op je balkon of met het hele gezin in de tuin, maak het jezelf makkelijk met ons BBQ-assortiment. Van vlees en veggie tot salades: bij ons vind je alles.

Bezoek de BBQ-shop

Kaasschotels

Heerlijk voor bij de apéro of als dessert. Aan jou de keuze!

Reserveer je kaasschotels hier

Goesting in een apéro?

En bij een goede apéro, horen heerlijke aperitiefhapjes. Voor elke gelegenheid wat. Maar hoe stel je een goede aperitiefschotel samen?

Kijk hoe je aperitiefhapjes samenstelt