bewaar
Passoã granita met tropisch fruit
Passoã granita met tropisch fruit
bewaar

Passoã granita met tropisch fruit

Zelfs in de koude maanden waan je je met deze cocktail even op een tropisch strand. En dat terwijl je eigenlijk voor de open haard zit!

5 min. bereiden
6 uur wachten
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 ml

Passoã Passion fruits

½

pitahaya

½

carambola

4

Kaapse goudbessen

Dit heb je nodig

  • cocktailglazen

Zelfs in de koude maanden waan je je met deze cocktail even op een tropisch strand. En dat terwijl je eigenlijk voor de open haard zit!

Aan de slag

1

Doe de Passoã Passion fruits in een lage schaal en zet minimaal 6 uur in de vriezer. Roer om de 30 min. los met een vork zodat er mooie ijskristallen ontstaan. Koel de cocktailglazen minimaal 1 uur in de vriezer.

2

Verdeel de passoã-granita over de koude glazen. Snijd de pitahaya (fruit) in dunne partjes en de carambola (stervrucht) in plakjes en garneer de granita ermee. Leg op elke granita ook nog 1 kaapse goudbes.