Halveer het gedroogde sinaasappelschijfje. Leg de helften in 1 holte van de siliconen boompjesbakvorm. Meng de Perfetto Aperitivo met het bruisend bronwater, vul met het mengsel de holte en laat bevriezen.
Zet het kerstboomijsblokje rechtop in een margaritaglas en schenk er de prosecco over.
Perfetto winter spritz van Gall & Gall (advertentie)
Proosten met Gall & Gall: deze winter spritz krijgt in een keer een kerst make-over dankzij een het feestelijk gekleurde ijsblokje van Perfetto Aperitivo Italiano.
- algemeenDit recept is ontwikkeld door Gall & Gall. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
- algemeenNIX18 - we verkopen geen alcohol onder de 18 jaar. Wij vragen legitimatie onder de 25 jaar bij de aankoop van alcohol.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Perfetto winter spritz van Gall & Gall (advertentie)
Proosten met Gall & Gall: deze winter spritz krijgt in een keer een kerst make-over dankzij een het feestelijk gekleurde ijsblokje van Perfetto Aperitivo Italiano.

1 personen
100 kcal
5 min. bereiden
2 uur wachten
Aan de slag
Halveer het gedroogde sinaasappelschijfje. Leg de helften in 1 holte van de siliconen boompjesbakvorm. Meng de Perfetto Aperitivo met het bruisend bronwater, vul met het mengsel de holte en laat bevriezen.
Zet het kerstboomijsblokje rechtop in een margaritaglas en schenk er de prosecco over.
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door Gall & Gall. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeen:NIX18 - we verkopen geen alcohol onder de 18 jaar. Wij vragen legitimatie onder de 25 jaar bij de aankoop van alcohol.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
1 AH Excellent gedroogd sinaasappelschijfje
60 ml Perfetto Aperitivo Italiano
30 ml bruisend mineraalwater
90 ml prosecco
Dit heb je nodig
siliconen bakvorm kerstboompjes