Perfetto winter spritz van Gall & Gall (advertentie)

Proosten met Gall & Gall: deze winter spritz krijgt in een keer een kerst make-over dankzij een het feestelijk gekleurde ijsblokje van Perfetto Aperitivo Italiano.

100 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 2 uur wachten

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer het gedroogde sinaasappelschijfje. Leg de helften in 1 holte van de siliconen boompjesbakvorm. Meng de Perfetto Aperitivo met het bruisend bronwater, vul met het mengsel de holte en laat bevriezen.

  2. Zet het kerstboomijsblokje rechtop in een margaritaglas en schenk er de prosecco over.

  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Gall & Gall. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • algemeenNIX18 - we verkopen geen alcohol onder de 18 jaar. Wij vragen legitimatie onder de 25 jaar bij de aankoop van alcohol.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Perfetto winter spritz van Gall & Gall (advertentie)

Proosten met Gall & Gall: deze winter spritz krijgt in een keer een kerst make-over dankzij een het feestelijk gekleurde ijsblokje van Perfetto Aperitivo Italiano.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig