AH klantenservicealgemeen_actueel
Hoe betaal ik mijn boodschappen bij Albert Heijn?

Bestellingen op Ah.nl:
Bestellingen op Ah.nl kun je afrekenen met pin, via een betaalverzoek met een QR-code (hier heb je wel de meest recente versie van de AH app nodig), v-pay (Maestro pinpas) of doorlopende machtiging  (mits je eerste bestelling per pin is betaald en je de machtiging eerst online hebt aangevraagd). Niet met een creditcard bij bezorging of vooraf met bijvoorbeeld iDEAL of Paypal, omdat het totaalbedrag dat op de orderbevestiging staat, een indicatie is. Bovendien is het statiegeld van de gebruikte klapkratten hier nog niet bij opgeteld. En er zitten in je bestelling ook misschien wel artikelen waarvan de uiteindelijke prijs afhankelijk is van het gewicht. Op de website zie je een gemiddeld gewicht, maar daar kan het uiteindelijke gewicht iets van afwijken en de prijs dus ook.

Bedrijven kunnen ook op rekening kopen. Sta je ingeschreven als zakelijke klant, dan lees je op onze website meer over de betaalopties. Of vul hier direct het aanvraagformulier voor betalen op rekening in.

In de winkel:
Je kunt in Albert Heijn-winkels betalen met pin of contant geld. Creditcard betalingen zijn niet mogelijk bij Albert Heijn door onder andere hoge kosten en administratieve handelingen die hierbij komen kijken.
Wel is het speciaal voor ING klanten mogelijk om met Apple Pay te betalen in onze Nederlandse winkels. Dit werkt net zoals contactloos betalen. Alleen gebruik je je iPhone of Apple Watch in plaats van je betaalpas.

Er is wel een aantal AH winkels waar je met jouw creditcard of buitenlandse pre-paid debetkaart kunt betalen: de winkels op Schiphol, veel stationswinkels, de winkel achter het paleis op de Dam in Amsterdam en de winkel aan de Weteringschans in Amsterdam.

Heb je een buitenlandse bankpas met het Maestro logo of het V-Pay logo? Met deze pas kan je wel bij al onze winkels afrekenen. Digitaal betalen zit momenteel in de testfase en kan in enkele winkels.