Onze winkels

AH Klantenservice

Onze winkels

Albert Heijn is een Nederlandse supermarktketen die in 1887 haar eerste kruidenierswinkel opende en nu ruim 900 winkels telt. In 2011 openden we onze eerste winkel in België. De teller staat nu op meer dan 50 winkels.

Op deze pagina vind je informatie over jouw winkel, boodschappen doen in coronatijd en wat je kunt doen als je niet tevreden bent over jouw winkel.

Onze winkels

Mijn winkel

Met inmiddels meer dan 50 winkels in België zijn we steeds vaker in de buurt. We hebben ruime openingstijden en verschillende services per winkel, zoals zelfscan, bol.com afhaalpunten etc.

Bekijk de details

Boodschappen doen in coronatijd

Op onze speciale pagina staan we elke dag voor je klaar met antwoorden op de meest gestelde vragen, informatie over genomen maatregelen en de laatste updates rondom het coronavirus.

Bekijk de details

Klacht over je winkelbezoek

We doen ons uiterste best om jouw winkelbezoek zo prettig mogelijk te maken, maar het kan gebeuren dat je toch een klacht hebt naar aanleiding van je winkelbezoek. We proberen dit altijd zo goed mogelijk voor je op te lossen bij het onthaal in de winkel of via de klantenservice.

Bekijk de details

Contact