Mijn winkel

AH Klantenservice

Wat zijn de openingstijden en contactgegevens van mijn Albert Heijn winkel?

Je kan de openingstijden en de contactgegevens van onze winkels hier vinden. De openingstijden zijn actueel en zijn tot twee weken van tevoren te bekijken. Deze informatie wordt ook geüpdatet voor bijvoorbeeld feestdagen.

Nieuwe winkel of heropening

Ben je benieuwd naar de opening van een nieuwe winkel of heropening na een verbouwing van jouw winkel? Hou dan de lokale media in de gaten. Daar wordt het altijd als eerste vermeld.

Wist je dat je via mijn profiel jouw favoriete winkel kan instellen. Zo zie je nog sneller tot hoe laat jouw winkel vandaag open is en hoe je ze kan bereiken.


Winkelassortiment

De ene winkel is groter dan de andere en we kijken constant naar welke producten binnen het grote aanbod passen in de beperkte ruimte van onze winkels. Niet alles komt of past in ons assortiment, maar onze collega’s in de winkel helpen je graag zoeken naar een alternatief.


Verschillende services in de winkel

Wil jij weten in welke winkel in de buurt je een Bol.com afhaalpunt kan vinden, je gebruik kan maken van de handige zelfscan, of je (deels) gratis kan parkeren ? Selecteer jouw gewenste service in de filter in de winkelzoeker en je ziet het meteen!

Gerelateerde artikelen

Boodschappen doen in coronatijd

Op onze speciale pagina staan we elke dag voor je klaar met antwoorden op de meest gestelde vragen, informatie over genomen maatregelen en de laatste updates rondom het coronavirus.

Bekijk de details

Klacht over je winkelbezoek

We doen ons uiterste best om jouw winkelbezoek zo prettig mogelijk te maken, maar het kan gebeuren dat je toch een klacht hebt naar aanleiding van je winkelbezoek. We proberen dit altijd zo goed mogelijk voor je op te lossen bij het onthaal in de winkel of via de klantenservice.

Bekijk de details

Reserveren, wijzigen en annuleren

Of je nu voor het eerst een reservering plaatst, nog even snel iets wil toevoegen, of dat je je reservering toch plots moet annuleren. Hier vind je stapsgewijs een uitleg hoe je dit zelf op onze website of via de AH app kan doen.

Bekijk de details

Contact