Mijn winkel

AH Klantenservice

Wat zijn de openingstijden en contactgegevens van mijn Albert Heijn winkel?

Je kan de openingstijden en de contactgegevens van onze winkels hier vinden. De openingstijden zijn actueel en zijn tot twee weken van tevoren te bekijken. Deze informatie wordt ook geüpdatet voor bijvoorbeeld feestdagen.

Nieuwe winkel of heropening

Ben je benieuwd naar de opening van een nieuwe winkel of heropening na een verbouwing van jouw winkel? Hou dan de lokale media in de gaten. Daar wordt het altijd als eerste vermeld.

Wist je dat je via mijn profiel jouw favoriete winkel kan instellen. Zo zie je nog sneller tot hoe laat jouw winkel vandaag open is en hoe je ze kan bereiken.


Winkelassortiment

De ene winkel is groter dan de andere en we kijken constant naar welke producten binnen het grote aanbod passen in de beperkte ruimte van onze winkels. Niet alles komt of past in ons assortiment, maar onze collega’s in de winkel helpen je graag zoeken naar een alternatief.


Verschillende services in de winkel

Wil jij weten in welke winkel in de buurt je een Bol.com afhaalpunt kan vinden, je gebruik kan maken van de handige zelfscan, of je (deels) gratis kan parkeren ? Selecteer jouw gewenste service in de filter in de winkelzoeker en je ziet het meteen!

Contact