Smokey's beef-rub
Met een rub voeg je extra smaak toe aan je barbecuegerecht en je vlees krijgt er een mooie korst van.
65 kcal
5 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal porties
3 el
30 g
30 g
70 g
30 g
20 g
20 g
20 g
1 el
1 el
1 el
1 el
1 tl
Dit heb je nodig
vijzel
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2017 nr. 06 - Op hete kolen
Stamp de peperkorrels grof in de vijzel. Meng vervolgens alle ingrediënten en bewaar tot 2 maanden in een afgesloten pot.
Smokey's beef-rub
Met een rub voeg je extra smaak toe aan je barbecuegerecht en je vlees krijgt er een mooie korst van.

bijgerecht
10 porties
65 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Stamp de peperkorrels grof in de vijzel. Meng vervolgens alle ingrediënten en bewaar tot 2 maanden in een afgesloten pot.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 10 porties)
3 el zwartepeperkorrels
30 g paprikapoeder
30 g gerookte-paprikapoeder
70 g zeezout
30 g kristalsuiker
20 g bruine basterdsuiker
20 g knoflookpoeder
20 g uienpoeder
1 el chilipoeder
1 el versgemalen koffie
1 el cacaopoeder
1 el gedroogde oregano
1 tl gemalen komijn
Dit heb je nodig
vijzel




