Maggi logo

Maggi

Vis met asperges en tomaatjes van Maggi (advertentie)

Koken met Maggi: gebakken vis en witte asperges zwemmen graag in een romige saus van citroen en peper.

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de asperges rond om vanaf de kop en snij 2 cm van de onderzijde af. Zet ze op met koud water, zout en een scheutje azijn. Breng aan de kook en kook ze in 12 min. net gaar. Halveer de krieltjes en kook ze met zout gaar.

  2. Verwarm de oven voor op 180℃. Dep de filets goed droog en bestrooi ze met zout en peper.

  3. Bak de filets kort aan beide zijden in iets olie met een klontje boter bruin. Schep ze in een ovenschaal en verdeel de tomaatjes erover. Laat de vis in ca. 8 min. in de oven gaar worden.

  4. Verwarm de Maggi frisse roomsaus volgens aanwijzing op de verpakking.

  5. Verdeel de asperges, vis, tomaatjes en krieltjes op de borden. Schep de saus erover.

  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Maggi. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Vis met asperges en tomaatjes van Maggi (advertentie)

Koken met Maggi: gebakken vis en witte asperges zwemmen graag in een romige saus van citroen en peper.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig