Witte asperges met tomaten en eieren
Witte asperges met tomaten en eieren
bewaar
bewaar

Witte asperges met tomaten en eieren

40 min. bereiden
92waarderingen

Aan de slag

1

Bak de krieltjes in de boter met olie goudbruin en gaar in ca. 20 min. Schil met een dunschiller de asperges vanaf 3 cm onder de kop en snijd aan de onderkant een stukje van 3 cm af. Breng ruim water aan de kook en kook hierin de asperges gaar in ca. 15 min.

2

Kook de eieren 6 min., laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Snijd ze in grove stukken. Snijd de peterselie fijn en halveer de tomaten. Meng de eieren, bijna alle peterselie en de cherrytomaten. Schep de rest van de peterselie door de krieltjes.

3

Verdeel de asperges over borden, schep het mengsel van eieren, tomaten en peterselie over het midden van de asperges. Schep de krieltjes erbij en lepel de boter van de krieltjes over de asperges.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Witte asperges met tomaten en eieren

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig